Çözüldü✓ Masaüstüm komple çıldırdı

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
kaspersky, vlc, acrobat reader'daki üst sekmeler dev gibi açılıyordu, windows metin boyutu ölçeklendirmesini %110 yaptıktan sonra masaüstüm aşağıdaki gibi oldu, bir yerde çözümünü bulamadım, hep bilgisayarım belgelerimi göster başlıklarına yönlendiriyor helppppp :blobdance:o.O2

1663090161274.png

arka plan çok göz yorucu değil mi

1663090573619.png

Arkadaşlar ekranın maksimumu bu, minimumu ise yukarda gösterdiğim gibi 1440p çözünürlüğüm var ve çok rahatsız edici ben bu uygulamaları sadece sağdan soldan 1 sütunda sıraya koyuyordum

Deliricem ctrl - ile küçültsem bile simgeler 3 satırdan 5 satura dönüyor o.O2o.O2o.O2o.O2

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar ekranın maksimumu bu, minimumu ise yukarda gösterdiğim gibi 1440p çözünürlüğüm var ve çok rahatsız edici ben bu uygulamaları sadece sağdan soldan 1 sütunda sıraya koyuyordum
Dediğim gibi ctrl+ ve ya ctrl scrool yapabilirsin
(Bu arada arkadaşa yardım etmek yerine goy goy yapanlar bu konudan çıksın)

Dediğim gibi ctrl+ ve ya ctrl scrool yapabilirsin
(Bu arada arkadaşa yardım etmek yerine goy goy yapanlar bu konudan çıksın)
ctrl + ve ctrl - ile fotoğraflardaki gibi oluyor, ctrl + ile 3x9 (satır sütun) ctrl - ile 6x11 oluyor böyle değildi ölçeklendirmeden önce normal standarttı
Post automatically merged:

Sorun çözüldü,
1080p üstü çözünürlükte metin boyutu %200 ölçekli default halde geliyor, 1080p lik bir regedit kaynağından alacağınız simge aralıkları için ayarların yedeklemesi işinizi görüyormuş,

ben adresindeki dosyanın içinde yer alan "varsayılan" vbe dosyasını kullanarak düzelttim. dalga geçen arkadaşlar için üzüldüm, diğer arkadaşlara teşekkür ederim

Son düzenleme:
Geri