yazılımsal bir sıkıntı var windowsta bazı dosyalar eksik olabilirarkadaşlar bugun böyle bir sorun ortaya cıktı. İmleci simgelerin üstüne götürünce ve belirli alanı seçince lila rengine bürünüyor yardımcı olabilecek var midir?
Alıntıyı görüntüle
karşıtlık temaları açmış olabilirsin (belki). arama yerine karşıtlık yaz açıksa kontrol et.arkadaşlar bugun böyle bir sorun ortaya cıktı. İmleci simgelerin üstüne götürünce ve belirli alanı seçince lila rengine bürünüyor yardımcı olabilecek var midir?
Alıntıyı görüntüle
gerçi öyle olsa kalıcı olarak durmazdı o renk.karşıtlık temaları açmış olabilirsin (belki). arama yerine karşıtlık yaz açıksa kontrol et.
yüksek karşıtlık seçenği kapalı şu ankarşıtlık temaları açmış olabilirsin (belki). arama yerine karşıtlık yaz açıksa kontrol et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçi öyle olsa kalıcı olarak durmazdı o renk.
ne yapmam gerekyazılımsal bir sıkıntı var windowsta bazı dosyalar eksik olabilir
sonradan yüklediğin vb bir uygulama sorun çıkartmış olabilir, temiz format yolu gözüküyor gibi.yüksek karşıtlık seçenği kapalı şu an
ne yapmam gerek
her zaman mı oluyor ilk defamı?yüksek karşıtlık seçenği kapalı şu an
ne yapmam gerek
iki gün önce amd software:adrenalin edition adlı uygulamaya üzerinden sürücü ve yazılım guncellemesi gelmişti o guncellemeyi yaptıktan sonra olmaya başladıher zaman mı oluyor ilk defamı?
biraz detaylı yardımcı olabilir misin rica etsem
Söylediği şey detay zaten. Ekran kartı sürücünü kaldırıp whql sürücünü yüklemeni önermiş.biraz detaylı yardımcı olabilir misin rica etsem
işlemci r7 6800HEkran kartın nedir?
nasıl yapacağımı bilmiyorum ?Söylediği şey detay zaten. Ekran kartı sürücünü kaldırıp whql sürücünü yüklemeni önermiş.
Laptop kullanıyorsunuz heralde ben daha detaylı anlamıyorum bu işlerden @Emmree hocam konuyu gördüğü zaman yardımcı olacaktır.işlemci r7 6800H
birde 3060 var mux switch ozelligi oldugundan dolayı sıkıntı hangisinde emin degilim ama işlemcinin grafik kartından diye dusunuyorum
nasıl yapacağımı bilmiyorum ?