Neler Yeni

Masaüstünde Steam ve Epic Games oyun iconları gözükmüyor

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Sorum başlıktaki gibidir. Steamdeki oyunların kısayol iconları masaüstünde gözükmemekte aynı şey Epic Games içinde geçerlidir. Beyaz bi kağıt gibi gözüküyor yani.
Ek olarak icona tıkladıgımda bana bunu ne ile açmamız gerektiğini soruyor windows.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Sorum başlıktaki gibidir. Steamdeki oyunların kısayol iconları masaüstünde gözükmemekte aynı şey Epic Games içinde geçerlidir. Beyaz bi kağıt gibi gözüküyor yani.
Ek olarak icona tıkladıgımda bana bunu ne ile açmamız gerektiğini soruyor windows.
Steam la epic gamesin kurulu olduğu diskler aynı mı?

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka o dediğin şekilde beyaz kağıt gibi gözüken dosyalar var mı? Steamla epicle aynı diskte bulunan dosyaları bahsediyorum.
Hayır mesela LoL, Varolant, Minecraft, PUBG Lite ve Among US gibi oyunlarda var bunların hepsi düzgün iconlu. Tabi hepsini dışarıdan indirdim bir mağazadan falan değil. Among US hariç hepsi orijinal.
Birde OCCT programı var biliyorsunuzdur sanıyorum ki o programı ilk açtıgında bir dosya oluşturuyor masa üstüne OCCT.config.json adında o dosyada beyaz gözüküyor bilmem anormal midir ilk kez kullandıgım için bu programı.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Hayır mesela LoL, Varolant, Minecraft, PUBG Lite ve Among US gibi oyunlarda var bunların hepsi düzgün iconlu. Tabi hepsini dışarıdan indirdim bir mağazadan falan değil. Among US hariç hepsi orijinal.
Birde OCCT programı var biliyorsunuzdur sanıyorum ki o programı ilk açtıgında bir dosya oluşturuyor masa üstüne OCCT.config.json adında o dosyada beyaz gözüküyor bilmem anormal midir ilk kez kullandıgım için bu programı.
Valla benim ilk aklıma gelen fidye virüsüydü :D
O da aynı şekilde beyaz kağıt gibi gösteriyor birlikte aç yapmak bir işe yaramıyor. Dosyaların içinde read me diye not defteri uzantısı var mı onu kontrol ettin mi?

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O da aynı şekilde beyaz kağıt gibi gösteriyor birlikte aç yapmak bir işe yaramıyor. Dosyaların içinde read me diye not defteri uzantısı var mı onu kontrol ettin mi?
Dosyaların içine nasıl bakıcamki?
Virüs girme ihtimali yok sanırım çünkü hard formattan sonra da aynı şekildeydi.
Edit : Sağ tık yaptığımda dosya konumu aç yazmıyor ve kısayola iki kez tıkladığımda ise ''Bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz?'' diye soruyor.
Senden başka kimse de yardımcı olmuyor hiç ya :D
Teşekkürler bu arada
Edit 2 : Kısayol işareti yok bu arada benim kısayollarda :(

Son düzenleme:

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Dosyaların içine nasıl bakıcamki?
Virüs girme ihtimali yok sanırım çünkü hard formattan sonra da aynı şekildeydi.
Edit : Sağ tık yaptığımda dosya konumu aç yazmıyor ve kısayola iki kez tıkladığımda ise ''Bu dosyayı nasıl açmak istiyorsunuz?'' diye soruyor.
Senden başka kimse de yardımcı olmuyor hiç ya :D
Teşekkürler bu arada
Edit 2 : Kısayol işareti yok bu arada benim kısayollarda :(
Steam ve Epic Games'in kurulu olduğuna emin misiniz? Yanlışlıkla silmiş olabilir misiniz?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Dosyaların yüklü olduğu konumu değiştirdiyseniz masaüstündeki kısayolları silip yeni konumunda sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur diyebilirsiniz.

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Steam ve Epic Games'in kurulu olduğuna emin misiniz? Yanlışlıkla silmiş olabilir misiniz?
Hayır steamden ve epic games'ten açabiliyorum oyunları
Screenshot_20201018-105343_Gallery.jpg
Buda masaüstündeki görüntleri.
Alıntıyı görüntüle
Diskin içindeki tek read me dosyası. Bu sayılırmı :D

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Aynısı bende de oldu. Yeniden başlattım düzeldi

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dosyaların yüklü olduğu konumu değiştirdiyseniz masaüstündeki kısayolları silip yeni konumunda sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur diyebilirsiniz.
Hayır değiştirmedim. Hepsi tek bir diskte steam dosyasası içerisinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fark ettiysen türünde Url yazıyor. Çift tıkla bana diyor yani. Gel de virüs yükliyeyim diyor. Sil o dosyayı.
Windows dosyası gibi görünüyor. Silerek bir hata yapmiyayim?

Aynısı bende de oldu. Yeniden başlattım düzeldi
İkisi farklı sorunlar demek ki ben 100kere yeniden başlatsam hala aynı :(

Fark ettiysen türünde Url yazıyor. Çift tıkla bana diyor yani. Gel de virüs yükliyeyim diyor. Sil o dosyayı.
Ve bu arada diğer tüm iconu gözükmeyen dosyaların hepsi url çift de tıklıyorum ne ile açmak istediğimi soruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,759
Üyeler
164,726
Son üye
Raydhor
Top Bottom