Neler Yeni

Masayı değiştirmek yerine tablası değişirilir mi?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Dostlar ekteki masaya sahibim beyaz sistem dizdiğim için denk geldikçe masa-koltuk vb sistemleri beyaz/gri değiştirmeyi düşünüyorum
Masa konusunda satıp beyaz bir masa mı alsam yoksa direkt beyaz tabla alıp bunun ayaklarına mı oturtsam kararsız kaldım
Bunun ayakları içe bükük olduğu için sallanmayı önemli ölçüde engelliyor bu yüzden hoşuma gidiyor fikirleriniz nedir

Not:benim masam 140x60 almayı planladığım ise 160x40 veya 160x50 civarı bir şeyler

Ekler

• IMG_3171.png
    IMG_3171.png
    1.5 MB · Hit: 33
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Dostlar ekteki masaya sahibim beyaz sistem dizdiğim için denk geldikçe masa-koltuk vb sistemleri beyaz/gri değiştirmeyi düşünüyorum
Masa konusunda satıp beyaz bir masa mı alsam yoksa direkt beyaz tabla alıp bunun ayaklarına mı oturtsam kararsız kaldım
Bunun ayakları içe bükük olduğu için sallanmayı önemli ölçüde engelliyor bu yüzden hoşuma gidiyor fikirleriniz nedir

Not:benim masam 140x60 almayı planladığım ise 160x40 veya 160x50 civarı bir şeyler
Daha farklı bir fikir vereyim. Cadence boya ve vernik alip, boyamani tavsiye ederim. YouTube'da bu konu ile ilgili icerik bulursun. Yok ugrasamam dersen, tabla kestirmek ikinci cozum olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,041
Üyeler
167,414
Son üye
Burikk38
Top Bottom