Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Maskeleme Bandı(Custom Klavye Tape Mod İçin) Hepsiburada 19₺

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Biz klavye adam ile ( @MuratTheFounderOfGariban ) pilli klavyeye uyguladık herhangi bir problem olmadı, bir de ses yalıtım bantı ile de klavyenin alt kısmına foam mod yaptık. Şu şekilde PCB altındaki kağıt bant modunu ve klavyenin altındaki foam görünüyor..
Alıntıyı görüntüle
Hocam pilli klavyeden kastınız nedir acaba ? RK61 e yapsam bunu ısınma yanma gibi riskleri varmıdır onda sorun yapar mı ?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,722
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Hocam pilli klavyeden kastınız nedir acaba ? RK61 e yapsam bunu ısınma yanma gibi riskleri varmıdır onda sorun yapar mı ?
Kalem pil ya da kendi içinde bataryası olan klavyelerden bahsetmiş heralde. Güzel ve kuralına uygun yaparsan bir şey olmaz. Yoksa pcb'yi bozma ihtimali de mevcut

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Kalem pil ya da kendi içinde bataryası olan klavyelerden bahsetmiş heralde. Güzel ve kuralına uygun yaparsan bir şey olmaz. Yoksa pcb'yi bozma ihtimali de mevcut
anladım hocam bu bant ile 3 kat bantlayıp içinede ince eva sünger gibi bişey yapmak istiyorum da youtube dakiler öyle yapmış hem RK61 e. Yanma yada bozulma ihtimalini ilk defa burda okudum sorayım dedim

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
anladım hocam bu bant ile 3 kat bantlayıp içinede ince eva sünger gibi bişey yapmak istiyorum da youtube dakiler öyle yapmış hem RK61 e. Yanma yada bozulma ihtimalini ilk defa burda okudum sorayım dedim
Varsa yapan biri link atarsan iyi olur bende de ajazz ak992 var bu banttan yapsammi diye dusunuyorum

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Furkan Demirtaş
dandiği çok dandik oluyo bunların yapışmıyor falan çok alan arkadaşlar bi denesin sonra tam iş yapacağı sırada başına bela etmesin :D
Kesinlikle, ucuzları dandikleri sinir hastası ediyor.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Modlar ses açısından büyük fark yaratıyor. PCB ile kasa arasını da pamuk, eva falan ile doldurun. Ben pamuk ile doldurdum bir de tape mod yaptım. PCB üstüne de klavyeyi koruma amaçlı sarmayalan köpüğümsü şeyden koydum Çok daha güzel oluyor sesi. Mümkünse lube alıp switchleri de lubeleyin ama biraz tuzlu fiyatı.

Son düzenleme:

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Bişey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modlar ses açısından büyük fark yaratıyor. PCB ile kasa arasını da pamuk, eva falan ile doldurun. Ben pamuk ile doldurdum bir de tape mod yaptım. Çok daha güzel oluyor sesi. Mümkünse lube alıp switchleri lubeleyin ama biraz tuzlu fiyatı.

Ben de krytox 5gr var hic kullanmadim nerdeyse kaça gider acaba

Fırçası falan set şeklinde

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Bişey olmaz

Ben de krytox 5gr var hic kullanmadim nerdeyse kaça gider acaba

Fırçası falan set şeklinde
Wraithte stoktayken 10gr krytox 205g0 330'du. Ne kadar eder bilmiyorum ama satarsan sadece lubeyi 400'e alabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,011
Üyeler
165,622
Son üye
DC_387
Top Bottom