Maslak Çevresinde İnternet Cafe Önerisi

MonteCapz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz üzere Maslak yakınlarında kaliteli güzel internet kafe arıyorum. Merkez noktasını Maslak Acıbadem gibi düşündüğünüzde ona max 15km uzakta bir internet kafe arıyorum. Direksiyon seti önemli. Saatlik ücreti 40-50tl lere kadar çıkmadığı sürece soeun değil. Tabii 40tl falandır ancak değer diyorsunuzdur değerlendirilebilir.

Merhaba arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz üzere Maslak yakınlarında kaliteli güzel internet kafe arıyorum. Merkez noktasını Maslak Acıbadem gibi düşündüğünüzde ona max 15km uzakta bir internet kafe arıyorum. Direksiyon seti önemli. Saatlik ücreti 40-50tl lere kadar çıkmadığı sürece soeun değil. Tabii 40tl falandır ancak değer diyorsunuzdur değerlendirilebilir.
Google mapsden bakabilirsiniz.

hocam her şey google maps ile bitmiyor insanların deneyimini almak için buraya yazdım. Yoksa bende biliyorum. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amacım hemen şuan gitmek değil haftasonları arada gitmem için soruyorum acele bir durum yok yani
Değerlendirmeler falan var onlara bakabilirsiniz. Onun dışında bildiğim internet kafe yok hocam.

Değerlendirmeler falan var onlara bakabilirsiniz. Onun dışında bildiğim internet kafe yok hocam.
amacım zaten direksiyon seti olduğu için fotoğraflardan anlayamam hem fotoğraflar eskiden çekilmiş oluyor sonradan direksiyon seti almış olabilir. öyle olmasa bile her internet kafeye tıklayıp fotoğrafları inceleyemem

beyler bir direksiyon seti deneyimleyelim dedik, bilgiğiniz hiç internet cafe yok mu o tarzda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri