SnareEcho
80+ Silver
Arkadaşlar Mastürbasyon hangi yaş grubunda hangi sıklıkla yapılır?
@Kürşat Kütükçü
@Kürşat Kütükçü
Kaldır da gölgesinde raki içek bosver 31i.Arkadaşlar Mastürbasyon hangi yaş grubunda hangi sıklıkla yapılır?
@Kürşat Kütükçü
DgkoHer gün yapmayan arızalıdır
Bende Beylikdüzü. Forum hesabındaki konuma bakma tatile memlekete geldim o yüzden Adana yazıyor.AA konu dışı olucak ama esenlerde misiniz?? bende kartal hürriyetteyim yakınmışsınız.
12,5 yaş genç sayılır mı? 7 ye geçtim."Yaşa göre değişen sıklıklar olabilir. Tıbbı olarak beklenti genç-erişkin bir kişinin haftada 1-2 kez cinsel eylem yapmasıdır. Burada bahsettiğim konu doğru yapıldığı sürece ve cinsel dürtü çok artmış ise sayının önemi yok." denilmiş, yani istediğin kadar yapabilirsin canın istiyorsa yaptın diye bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Asıl her gün yapan sıkıntılıdırHer gün yapmayan arızalıdır
7. sınıftaykene saatte 1 12 kere çekiştim hiç. unutmuyorum.Bende Beylikdüzü. Forum hesabındaki konuma bakma tatile memlekete geldim o yüzden Adana yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12,5 yaş genç sayılır mı? 7 ye geçtim.
Mastürbasyon yapılmaz, vücüda zararlıdır, vücüt kendi ihtiyaç duyduğu zaman halk dilinde rüyalanma tabiri ile bu ihtiyacı yerine getirir, siz uyurken.Arkadaşlar Mastürbasyon hangi yaş grubunda hangi sıklıkla yapılır?
@Kürşat Kütükçü
Yanlışınız var. Halk dilinde kamyonu devirmek olmalıMastürbasyon yapılmaz, vücüda zararlıdır, vücüt kendi ihtiyaç duyduğu zaman halk dilinde rüyalanma tabiri ile bu ihtiyacı yerine getirir, siz uyurken.
Eyw knkm
valla ben her gün 4 defa hatta 5 de oluyor yapıyom bi sorun yaşamadım abi @Kürşat Kütükçü @MarshalAsıl her gün yapan sıkıntılıdır