SnareEcho
80+ Silver
Arkadaşlar Mastürbasyon hangi yaş grubunda hangi sıklıkla yapılır?
@Kürşat Kütükçü
@Kürşat Kütükçü
Pipin aşınır. abaza olursun.Bunun zararları nedir yani psikolojik dışında fiziksel zararı var mı ?
tek kapı slxçok yaparsan turbo patlar bak 2 saniyede bir turbo patlatırsın
Yok be heryer oro dolu olduğu için millet çekip duruyor değerlenmez.Burda onlarin bankasi var midir acaba
bu saate kadar 2 yaptım hocam daha yapar mıyım bilmiyom bağımlılık değil ama zevk veriyor stres atıyor oyuna giriyom sinir kırizi geçiriyom adamlara sinir olup oyunu kapatıp 5 dk sonra yapıyom stres felan kalmıyorSenin tercihin ama benden sana tavsiye çok aşırıya kaçıyorsun haberin olsun
Bu tam da bağımlılık oluyor iştebu saate kadar 2 yaptım hocam daha yapar mıyım bilmiyom bağımlılık değil ama zevk veriyor stres atıyor oyuna giriyom sinir kırizi geçiriyom adamlara sinir olup oyunu kapatıp 5 dk sonra yapıyom stres felan kalmıyor
ÇLOIUWHAFOŞIWEHO nası kafan var helal valla.bu saate kadar 2 yaptım hocam daha yapar mıyım bilmiyom bağımlılık değil ama zevk veriyor stres atıyor oyuna giriyom sinir kırizi geçiriyom adamlara sinir olup oyunu kapatıp 5 dk sonra yapıyom stres felan kalmıyor
değilkahkaha attım hocam arkadaşa bi sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu açan arkadaş umarım erkekdir.
OUSEUGORTRGOUWSATEGOIUTZDSGOUIAEOIUAZTER ÖNERİRİM BU ARADAÇLOIUWHAFOŞIWEHO nası kafan var helal valla.
87FSDGLIUGASWFGDSPLHIPERUSŞ
OIUGEWFSOIUGTWRSOIUGAWERIYHTPPPIEBu tam da bağımlılık oluyor işte
OUSEUGORTRGOUWSATEGOIUTZDSGOUIAEOIUAZTER ÖNERİRİM BU ARADA
Mesaj otomatik birleştirildi:
OIUGEWFSOIUGTWRSOIUGAWERIYHTPPPIE
Azaltsan daha çok zevk alırsınbu saate kadar 2 yaptım hocam daha yapar mıyım bilmiyom bağımlılık değil ama zevk veriyor stres atıyor oyuna giriyom sinir kırizi geçiriyom adamlara sinir olup oyunu kapatıp 5 dk sonra yapıyom stres felan kalmıyor
Fazla olmadıkça erkeğin cinsel arzusunu atması gereklidir.Mastürbasyon yapılmaz, vücüda zararlıdır, vücüt kendi ihtiyaç duyduğu zaman halk dilinde rüyalanma tabiri ile bu ihtiyacı yerine getirir, siz uyurken.