Neler Yeni

mastürbasyon gerçekten zararlı mı

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Hee
Sure ve ayet versene
Bu arada Kuran'da yazdığını düşünmüyorum.Oyle olsaydı "caiz değil" değil direkt "günah" yazardı.
Ama sen yine de ver sure ve ayeti

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
Hee
Sure ve ayet versene
Bu arada Kuran'da yazdığını düşünmüyorum.Oyle olsaydı "caiz değil" değil direkt günah yazardı.
Ama sen yine de ver sure ve ayeti
Düşünmüyorsan araştırabilirsin dostum, buraya yazabildiğine göre demek ki internete erişimin var google'a erişip bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşünce değil kanka olan bu yani. Ya gidip cinsel ilişkiye gireceksin ya da mastürbasyon yapacaksın.
Knk herkesin düşüncesi fikri ayrı herkese zorla bir şey yaptıramazsın sonuçta, geneli böyle diye doğru bir şey olmuyor sonuçta.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Düşünmüyorsan araştırabilirsin dostum, buraya yazabildiğine göre demek ki internete erişimin var google'a erişip bakabilirsin.

Knk herkesin düşüncesi fikri ayrı herkese zorla bir şey yaptıramazsın sonuçta, geneli böyle diye doğru bir şey olmuyor sonuçta.
Kanka ne düşüncesi bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey her türlü sen o içindekini dışarı atacaksın. Fikir değil bu bilesin.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
Kanka ne düşüncesi bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey her türlü sen o içindekini dışarı atacaksın. Fikir değil bu bilesin.
Yok anlamak istediğin şekilde anlıyorsun ne yazsam da neyse

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Yok anlamak istediğin şekilde anlıyorsun ne yazsam da neyse
Anlamak istediğim şekilde anlıyorum diye bir şey yok. Vücudundaki hormonları reddetmekte sana başarılar.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz

Evet küçük bir araştırma sonucu olmadığını öğrendim.Arada sen de kendi önerine kulak verebilirsin.Mensup olduğun dini öğrenmek gerekir.(Yazdığın şeylerden Müslüman olduğun çıkarımı yaptım, yanlış anladıysam kusura bakma)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
dopamin sistemini bozar falan diyorlar unutkanlık falan yapar mı ne gib i zararları var?
zararlı sosyal olarak karşı cins ile iletişimine kadar etkiliyor daha çekingen pısırıl davranabiliyorsum çok fazla yapıldığında unutkanlık yapıyor günlük yaşantında en ufak bir işi yapabilecekken o iş sana çok ağır yükmüş gibi gelebiliyor bırakabilirseniz hemen bırakın hayatınız mahfolur bırakamıyorsanızda haftada 1 yapmaya çalışın günleri gittikçe arttırın ne zaman yapma isteği olur ise başka bir iş ile ilgilenin aşırı masturbasyon yapmanın nedenlerinden biriside aşırı boş olmak gündelik hayatta bir işiniz yok ise gününüzün yarısı boş geçiyor ise ve bağımlıysamıx yapma isteği doğurabiliyor gününüzü ne kadar sıkı doldurursanız o kadar bağımlılıktan uzaklaşırsınız

Son düzenleme:

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Belki yardımcı olur , 2 , 3 zaten bırakırsan vücut kendi kendini düzene sokmaya başlıyor kendi kendine rüyalanmaya başlıyorsun diye biliyorum.
Ve şöyle yapan arkadaşlarımdan duyduklarım genelde şöyle boş zamanları olduğunda ilk akıllarına gelen şey bu oluyor ve bence biraz abartılınca bağımlılık derecesine geliyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom