Benimde hızlanıyor sonra sakin oluyorsun. Dayanamazsan patlatıyorsun bir tur tamam bitti. Haftada 1-2 yapman gerekir en azından ayda 4-5 kere falan yap.Evet ama düşündügüm an bile kalbim hızlanıyor ben de panik yapıyirum
Rüya görmeden ya da rüyada cinsellik ile ilgili bir şey yani rüyada seks vs. yapma görmediysen, rüyada gördüğün kadınları arzulayıp mastürbasyon yapmadıysan rüyalanma şeytandandır. bir ihtiyaç vs. değil. Rüyalanmaktan korunma için dua bile var. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın. Yani bir sabah kalktığın zaman boşalmış hâlde kendini bulman ihtiyaç değil. Şeytan, İslâm'dan soğutmak için yapıyor. Fark edersen Gusül Abdesti alman gerekiyor çünkü. Namaza vs. üşendirmeye çalıştırıp, bıraktırmak için. Birde cünüp hâlde bir Namaz vakti geçirirsen cünüp kaldığın her saniye günaha giriyorsun. Gusül alındığı zaman ise günah yazılma durumu ortadan kalkar. Mesela başkasının evinde genelde insanlar cesaret edemeyeciğinden Gusül alması gerektiğini vs. kendince bizleri zor duruma sokmak için yapıyor.Umarım dalga geçiyorsundur @Furkan Karagülle
ilk defa duyuyorum ben. rüyalanma allahın bize cinsel ilişkinin nasıl olduğunu öğretiyor ve zinadan uzak tutuyor. dinen bir sakıncası da yok sadece hastalık olabilir. çok oluyorsa diye doktora gitmek lazım. dinen biraz radikalsiniz. her şeyin fazlası zarar bence.Rüya görmeden ya da rüyada cinsellik ile ilgili bir şey yani rüyada seks vs. yapma görmediysen, rüyada gördüğün kadınları arzulayıp mastürbasyon yapmadıysan rüyalanma şeytandandır. bir ihtiyaç vs. değil. Rüyalanmaktan korunma için dua bile var. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın. Yani bir sabah kalktığın zaman boşalmış hâlde kendini bulman ihtiyaç değil. Şeytan, İslâm'dan soğutmak için yapıyor. Fark edersen Gusül Abdesti alman gerekiyor çünkü. Namaza vs. üşendirmeye çalıştırıp, bıraktırmak için. Birde cünüp hâlde bir Namaz vakti geçirirsen cünüp kaldığın her saniye günaha giriyorsun. Gusül alındığı zaman ise günah yazılma durumu ortadan kalkar. Mesela başkasının evinde genelde insanlar cesaret edemeyeciğinden Gusül alması gerektiğini vs. kendince bizleri zor duruma sokmak için yapıyor.
Sizin dediğinizin dışındaki rüyalanmanın şeytandan olduğunu bahsettim yazımda. Rüya görmeden rüyalanmak şeytandan. Onun dışında ALLAH'ın mastürbasyon ve zinadan uzak duran bekar Ehl-i Sünnet kullarına rüyada gösterdiği cinsel ilişki ve rüyada gördüğün kadın/kadınları arzulayıp boşalmanın hariç olduğunu yazdım. Bahsettiğim hiçbir rüya görmeden rüyalanmaydı.ilk defa duyuyorum ben. rüyalanma ALLAH'ın bize cinsel ilişkinin nasıl olduğunu öğretiyor ve zinadan uzak tutuyor. dinen bir sakıncası da yok sadece hastalık olabilir. çok oluyorsa diye doktora gitmek lazım. dinen biraz radikalsiniz. her şeyin fazlası zarar bence.
o nasıl oluyor hocam? halüsinasyon mu görüyor insanlar?Sizin dediğinizin dışındaki rüyalanmanın şeytandan olduğunu bahsettim yazımda. Rüya görmeden rüyalanmak şeytandan. Onun dışında ALLAH'ın mastürbasyon ve zinadan uzak duran bekar Ehl-i Sünnet kullarına rüyada gösterdiği cinsel ilişki ve rüyada gördüğün kadın/kadınları arzulayıp boşalmanın hariç olduğunu yazdım. Bahsettiğim hiçbir rüya görmeden rüyalanmaydı.
Hayır, şeytan zor duruma düşürmeye çalışıyor kendince. Namazdan vs. soğutmak için yapıyor. Fark edersen Gusül Abdesti alman gerekiyor. İşte, seni zor duruma düşürmek, İslâm'dan soğutmak vs. için yaptığı bir şey.o nasıl oluyor hocam? halüsinasyon mu görüyor insanlar?
Dua:Kaynak ?
PUAHSHSHSHSHSHSHSHSHHSHSHSHSHSHSBilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın.
İnancın ne bilmiyorum ama Müslüman değilsen uzatmayalım.PUAHSHSHSHSHSHSHSHSHHSHSHSHSHSHS
Ne boş yapmışsın be aga... Yorum da yapmadım konuşmadım da ama kanka bi psikiyatriste görün metafiziğe kaptırma kendini fazla.. @Furkan Karagülle