Yine başladık iyi mi? başkası olsa söverdi herhalde ama ben sizi seviyorum ne derseniz diyin bana sıkıntı yok ama hakaret ve küfür etmedikçe o benim kırmızı çizgimdir.@Kürşat Kütükçü şöyle kimse etiketlemeden başlatayım en iyisi
Zararlı tabii ki de. Öncelikle mastürbasyon haramdır. Kalbi karartır, unutkanlığa sebebiyet verir, yüzde sivilcelere sebebiyet verir.Ben bi kaç sebepten 1 2 aydır çekmiyorum bazen canım çok istiyo ama yapmıyorum bunun bi zararı veya faydası var mı?
hacı benim rekor 3 o ne gergedan mısın birader8 her zaman olmasa bile olsuğu zamanlarda oluyo genellikle 6 ama rekor 8
1.Mastın agır bir zarar yokZararlı tabii ki de. Öncelikle mastürbasyon haramdır. Kalbi karartır, unutkanlığa sebebiyet verir, yüzde sivilcelere sebebiyet verir.
Mastürbasyon haramdır.1.Mastın agır bir zarar yok
2.Mastürbasyon haram değil
buda 2.mast düşmanımız
Mastürbasyon caizdirMastürbasyon haramdır.
Haşa ve kella. İman tazelemeniz gerekir.Mastürbasyon caizdir
Mast zina yapmaktan korurHaşa ve kella. İman tazelemeniz gerekir.
Korumaz etmez. Haramdır. Abdülaziz bayındır denilen şahıs bid'at ehlindendir. Ehl-i Sünnet kişileri dinlemenizi öneririm.Mast zina yapmaktan korur
Dimi ne kadar ilgilenecek şeyler bulsan bile yatakta hart diye giriyor aklınaBen bı kere 10 gün yapmadım uyuyamaz olmuştum azg*nlıktan
Dimi ne kadar ilgilenecek şeyler bulsan bile yatakta hart diye giriyor aklına
Akla girmesinden değil çok sıcak oluyor malum yerDimi ne kadar ilgilenecek şeyler bulsan bile yatakta hart diye giriyor aklına