Neler Yeni

Ramazan Boyunca Mastrübasyon Yapmamak

Gireceği kadar girmiş usta ben o kadar yapsam komaya girerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada oruç sahur ve iftar arasındaki süredir iftardan sonra asılabilirsin
ev ahalisine magazın cıkıyo oyle :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X7 pronun ekranıda iyi şimdi bilemedim posta atmalık bu sizi yanlus yonlendirmesin sonra
ahahahaha

Dostlar selam hazır ramazan geldı ve bu durumda bu olayda zedelendı :D konuya geceyım cıddı soyluyorum saka yapmıyorum son 1 aydır ramazandan once gunde en az 4 defa bu eylemı gerceklestırıyodum bazen o kadar uyuyodumkı masttan sonra oglen 3 de kalktıgım oluyodu yapmam gereken ıslerıde aksatıyodum herneyse 2 gundur halıyle yapmıyorum ama ramazan bıtene kadar hıc yapmak ıstemıyorum daha sonrasında da azaltmak ıstıyorum yoksa yakında felc gecırır gıderım sızın bıraktıgınız zaman ya da en uzun ara verdıgınız zaman ne kadardı bırde genel olarak yaptıgınız bırsey yedıgınız ıctıgınız bırsey varmıydı bunu azaltmak ıcın valla şap alasım var yanı oraya kadar zorluyor benı
Ben 2023 Kasım 14 Den Beri Yapıyom Max 4 Gün Ara Verdim Oda Fena Grip Olmuştum 300 Metre İlerideki Sağlık Ocağına Arabayla Gitmiştik Bana Fark Etmiyor Halla Yapıyorum :kekw:

Dostlar selam hazır ramazan geldı ve bu durumda bu olayda zedelendı :D konuya geceyım cıddı soyluyorum saka yapmıyorum son 1 aydır ramazandan once gunde en az 4 defa bu eylemı gerceklestırıyodum bazen o kadar uyuyodumkı masttan sonra oglen 3 de kalktıgım oluyodu yapmam gereken ıslerıde aksatıyodum herneyse 2 gundur halıyle yapmıyorum ama ramazan bıtene kadar hıc yapmak ıstemıyorum daha sonrasında da azaltmak ıstıyorum yoksa yakında felc gecırır gıderım sızın bıraktıgınız zaman ya da en uzun ara verdıgınız zaman ne kadardı bırde genel olarak yaptıgınız bırsey yedıgınız ıctıgınız bırsey varmıydı bunu azaltmak ıcın valla şap alasım var yanı oraya kadar zorluyor benı
Diyecek hiç bir şey bulamadım.
YouTube'da Üroloji Uzmanı "Berk Karataş" var videolarına göz atabilirsiniz aklınızdaki sorulara cevap verecektir

Geri