Ben 3-4 günde 1 defa yapıyorum en iyisi öyle bence.Dostlar selam hazır ramazan geldı ve bu durumda bu olayda zedelendıkonuya geceyım cıddı soyluyorum saka yapmıyorum son 1 aydır ramazandan once gunde en az 4 defa bu eylemı gerceklestırıyodum bazen o kadar uyuyodumkı masttan sonra oglen 3 de kalktıgım oluyodu yapmam gereken ıslerıde aksatıyodum herneyse 2 gundur halıyle yapmıyorum ama ramazan bıtene kadar hıc yapmak ıstemıyorum daha sonrasında da azaltmak ıstıyorum yoksa yakında felc gecırır gıderım sızın bıraktıgınız zaman ya da en uzun ara verdıgınız zaman ne kadardı bırde genel olarak yaptıgınız bırsey yedıgınız ıctıgınız bırsey varmıydı bunu azaltmak ıcın valla şap alasım var yanı oraya kadar zorluyor benı
Reddıte gırmenıde tavsıye etmem bırakma surecındeevet genelde oyle oluyo halıyle ev bos olunca dırek dısarı cıkmam lazım
konudan bagımsız dc kullanmayı bırakınca kılo vermıstımreddıtde hıc ısım olmuyo ya genelde dc ve yandexe gırınce gozum donuyo
dogrudur genelde oyle ama ben dc ye sadece ısımden geregı ses dosyaları ıcın bırde malum seyler ıcın gırıyorum allah muhafaza hıc mod felan olmadım allah yazdıysa bozsunkonudan bagımsız dc kullanmayı bırakınca kılo vermıstım
X7 pronun ekranıda iyi şimdi bilemedim posta atmalık bu sizi yanlus yonlendirmesin sonradogrudur genelde oyle ama ben dc ye sadece ısımden geregı ses dosyaları ıcın bırde malum seyler ıcın gırıyorum allah muhafaza hıc mod felan olmadım allah yazdıysa bozsun
Hedef koymak manasında soylemisramazanda iftar ile sahur arasında mast yapılabilir sorun olmaz diye biliyorum
Gireceği kadar girmiş usta ben o kadar yapsam komaya girerimhocam oraya hıc gırmıyım valla
Abartmaya gerek yokGireceği kadar girmiş usta ben o kadar yapsam komaya girerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada oruç sahur ve iftar arasındaki süredir iftardan sonra asılabilirsin