BorsaKaplanı888
80+
- Reaksiyon skoru
- 239
Kral kuşun ölecek azalt biraz8 her zaman olmasa bile olsuğu zamanlarda oluyo genellikle 6 ama rekor 8
Kral kuşun ölecek azalt biraz8 her zaman olmasa bile olsuğu zamanlarda oluyo genellikle 6 ama rekor 8
Teşekkürler o zaman ben yanlış anlamısım bu arada spora dün başladım cidden halim kalmadı kolumu kaldıramıyorumTamam işte zorlanıyorum diyorsunya ben zorlanmıyorum bunun için söyledim
keşke azaltabilsem bağımlısıyım resmen rekor brezilyalı bi abimizdeKral kuşun ölecek azalt biraz![]()
Yok a**ığa kdkdkdkldld 42 çeken kendinide **keşke azaltabilsem bağımlısıyım resmen rekor brezilyalı bi abimizde
![]()
16 YAŞINDAKİ GENÇ MASTÜRBASYON YAPARKEN ÖLDÜ!..
Bir arkadaşına 42 kez üst üste mastürbasyon yaptığı mesajını çeken genç yatağında ölü bulundu.www.habervitrini.com
brezilyalının rekokurunu geçmeye çalışıyorum hocamYok a**ığa kdkdkdkldld 42 çeken kendinide **
@Kürşat Kütükçü mast düşmanıı@Kürşat Kütükçü şöyle kimse etiketlemesen başlatayım en iyisi![]()
Çok fazla yapmak unutkanlığa sebep olurZaten 1 2 kere öyle oldu da bazen cok zorlanıyorum ama dediğim gibi psikolojik sebeplerden yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapmamak mı unutkanlık yapıyor
Adam yapmıyorum diyorFazlası unutkanlık yapıyor.
Fazlası unutkanlık yapıyor.
Bir zararı yok kardeşim normal böyle şeylerBen bi kaç sebepten 1 2 aydır çekmiyorum bazen canım çok istiyo ama yapmıyorum bunun bi zararı veya faydası var mı?
SağolAdam yapmıyorum diyor
Bir zararı yok kardeşim devam et
Bir zararı yok kardeşim normal böyle şeyler