Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne dert ettin patlat 1-2 kere haftada keyfine bak. Boşu boşuna komandoyu hazır kıta bekletme.

aynı sıkıntı bendede var hiç yapacasım yok 3 ay olmuştur belki yapsam bile nedense mutsuz oluyorum hayat boş muş gibi oluyor bi garip testosteron hormonu yerlerde galiba sigara da kullanmıyom bişi olmaz ilerde heralde

Umarım dalga geçiyorsundur @Furkan Karagülle
Rüya görmeden ya da rüyada cinsellik ile ilgili bir şey yani rüyada seks vs. yapma görmediysen, rüyada gördüğün kadınları arzulayıp mastürbasyon yapmadıysan rüyalanma şeytandandır. bir ihtiyaç vs. değil. Rüyalanmaktan korunma için dua bile var. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın. Yani bir sabah kalktığın zaman boşalmış hâlde kendini bulman ihtiyaç değil. Şeytan, İslâm'dan soğutmak için yapıyor. Fark edersen Gusül Abdesti alman gerekiyor çünkü. Namaza vs. üşendirmeye çalıştırıp, bıraktırmak için. Birde cünüp hâlde bir Namaz vakti geçirirsen cünüp kaldığın her saniye günaha giriyorsun. Gusül alındığı zaman ise günah yazılma durumu ortadan kalkar. Mesela başkasının evinde genelde insanlar cesaret edemeyeciğinden Gusül alması gerektiğini vs. kendince bizleri zor duruma sokmak için yapıyor.

Son düzenleme:
Rüya görmeden ya da rüyada cinsellik ile ilgili bir şey yani rüyada seks vs. yapma görmediysen, rüyada gördüğün kadınları arzulayıp mastürbasyon yapmadıysan rüyalanma şeytandandır. bir ihtiyaç vs. değil. Rüyalanmaktan korunma için dua bile var. Bilmediğiniz şeyler hakkında konuşmayın. Yani bir sabah kalktığın zaman boşalmış hâlde kendini bulman ihtiyaç değil. Şeytan, İslâm'dan soğutmak için yapıyor. Fark edersen Gusül Abdesti alman gerekiyor çünkü. Namaza vs. üşendirmeye çalıştırıp, bıraktırmak için. Birde cünüp hâlde bir Namaz vakti geçirirsen cünüp kaldığın her saniye günaha giriyorsun. Gusül alındığı zaman ise günah yazılma durumu ortadan kalkar. Mesela başkasının evinde genelde insanlar cesaret edemeyeciğinden Gusül alması gerektiğini vs. kendince bizleri zor duruma sokmak için yapıyor.
ilk defa duyuyorum ben. rüyalanma allahın bize cinsel ilişkinin nasıl olduğunu öğretiyor ve zinadan uzak tutuyor. dinen bir sakıncası da yok sadece hastalık olabilir. çok oluyorsa diye doktora gitmek lazım. dinen biraz radikalsiniz. her şeyin fazlası zarar bence.

ilk defa duyuyorum ben. rüyalanma ALLAH'ın bize cinsel ilişkinin nasıl olduğunu öğretiyor ve zinadan uzak tutuyor. dinen bir sakıncası da yok sadece hastalık olabilir. çok oluyorsa diye doktora gitmek lazım. dinen biraz radikalsiniz. her şeyin fazlası zarar bence.
Sizin dediğinizin dışındaki rüyalanmanın şeytandan olduğunu bahsettim yazımda. Rüya görmeden rüyalanmak şeytandan. Onun dışında ALLAH'ın mastürbasyon ve zinadan uzak duran bekar Ehl-i Sünnet kullarına rüyada gösterdiği cinsel ilişki ve rüyada gördüğün kadın/kadınları arzulayıp boşalmanın hariç olduğunu yazdım. Bahsettiğim hiçbir rüya görmeden rüyalanmaydı.

Sizin dediğinizin dışındaki rüyalanmanın şeytandan olduğunu bahsettim yazımda. Rüya görmeden rüyalanmak şeytandan. Onun dışında ALLAH'ın mastürbasyon ve zinadan uzak duran bekar Ehl-i Sünnet kullarına rüyada gösterdiği cinsel ilişki ve rüyada gördüğün kadın/kadınları arzulayıp boşalmanın hariç olduğunu yazdım. Bahsettiğim hiçbir rüya görmeden rüyalanmaydı.
o nasıl oluyor hocam? halüsinasyon mu görüyor insanlar?

o nasıl oluyor hocam? halüsinasyon mu görüyor insanlar?
Hayır, şeytan zor duruma düşürmeye çalışıyor kendince. Namazdan vs. soğutmak için yapıyor. Fark edersen Gusül Abdesti alman gerekiyor. İşte, seni zor duruma düşürmek, İslâm'dan soğutmak vs. için yaptığı bir şey.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,771
Üyeler
184,683
Son üye
İsa arslan
Geri