Mastürbasyon sıklığı nasıl olmalı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Önemli olan zevk alıyor olman yaptıktan sonra pişman oluyorsan veya yapmamak için kendini tutamıyorsan bağımlı olmuşsun demektir bırakman azaltman gerekiyodur. Bağımlılık derecen gelmememişse haftada 2 3 idealdir

Rüya'da +18 bir durumun içine girip o şekilde boşalmak en mantıklısı. Ban yemem inşallah.
(Ben yiyeceğim bir durum olursada moderatörler bana yazın ben değiştireyim mesajı)
Bundan ban yenilecegini sanmıyorum. Hayatın gerçekleri bunlar. Cinsellik sadece bizim ülkemizde tabu nedense. Aksine dünyanın en normal şeyi belki de.

Haftada maksimum 2 ile 3 arası olması gerekiyor diye biliyorum. Çok fazla yapmak unutkanlık, dikkat eksikliği gibi şeyler oluşturabiliyor.

Mastürbasyonun genel olarak bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. İçindeki isteği atmak gerekiyor bazen. Hayatta insanlığın varoluş amaçlarından en temeli üremek. İnsanların cinsel açlık hissetmesi de çok doğal ama işte abartınca abaza oluyorsun her şeyin fazlası zarar
Abazalık seviyene göre değişir. Çok abaza isen zaten rüyanda bir şeyler görürsün. Masturbasyon'a gerek kalmaz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,003
Üyeler
185,207
Son üye
Craxidor
Geri