Yemezsin yawRüya'da +18 bir durumun içine girip o şekilde boşalmak en mantıklısı. Ban yemem inşallah.
(Ben yiyeceğim bir durum olursada moderatörler bana yazın ben değiştireyim mesajı)
Kapak sesi buraya kadar geldiAlıntıyı görüntüle
9 günde iki yaş yaşlanmışsınız hocam. Yaşlanmışsınız resmen bu kadar mı fark eAlıntıyı görüntüleder.
Bundan ban yenilecegini sanmıyorum. Hayatın gerçekleri bunlar. Cinsellik sadece bizim ülkemizde tabu nedense. Aksine dünyanın en normal şeyi belki de.Rüya'da +18 bir durumun içine girip o şekilde boşalmak en mantıklısı. Ban yemem inşallah.
(Ben yiyeceğim bir durum olursada moderatörler bana yazın ben değiştireyim mesajı)
Tam adamına söyledin knk.
Abazalık seviyene göre değişir. Çok abaza isen zaten rüyanda bir şeyler görürsün. Masturbasyon'a gerek kalmaz.Mastürbasyonun genel olarak bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. İçindeki isteği atmak gerekiyor bazen. Hayatta insanlığın varoluş amaçlarından en temeli üremek. İnsanların cinsel açlık hissetmesi de çok doğal ama işte abartınca abaza oluyorsun her şeyin fazlası zarar
Çok yapma unutkanlık yapar
Günde 8 kez yapınca böyle yaşlanıyorsun işteAlıntıyı görüntüle
9 günde iki yaş yaşlanmışsınız hocam. Yaşlanmışsınız resmen bu kadar mı fark ederAlıntıyı görüntüle
Çavuşu sal ! Çavuşu sal ! Çavuşu sal !Çok yapma unutkanlık yapar
Lan kolayı döktüm hsjsjsj yeter daa.Çok yapma unutkanlık yapar