Neler Yeni

Mastürbasyon tamamen bırakılabilir mi?

TİTAN.

80+ Platinum
Genel olarak dine yönelirsen isteğin azalabilir
Bu arkadaşın dediği hiç bir işe yaramayacaktır kendimden biliyoruım
Azaltmak lazım ama tamamen bırakılmamalı. Canlılığın temeli üreme, bu yüzden cinsel istek olur ve olması lazımdır. Zaten yapmayınca uykuda boşalırsın, bu yüzden haftada 1-2 yapmak daha sağlıklı.
arkadaş haklı tamamen bırakmak değilde azaltman lazım şu anda deli zamanların yapman doğal ama çok fazla ypıyorsan farklı

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,731
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Herşeyin fazlası zarar bunun da olduğu gibi bilinç/ hafıza kaybına neden olduğu söyleniyor ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama beyninde bitirebilirsin istek geldiği zaman düşünmemeye çalış oyun oyna dışarı çık gez her istek geldiğinde bunu tekrarla zamanla kontrol edersin bu yaşta bunu hissetmen normal ama dediğim gibi fazlası cidden zarar kendini zorla yapmamaya çalış fazla haftada 1-2 yi geçmemeye bak

Son düzenleme:

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
umt
Discord
umt#4257
Öncelikle Selam arkadaşlar, 19 yaşında bir bireyim ve mastürbasyon hayatımın her alanını işgal etmişçesine, 2-3 güne 1 yapma isteği geliyor ve nefsime hakim olamayıp gerçekleştiriyorum. Din, felsefe ve kişisel gelişim adına araştırmalar yaptığım oluyor ve kendimi bu aktiviteler ile meşgul ediyorum. "Kendini meşgul edecek hobiler, işler bul" diyecek olan arkadaşlar için; İnternet üzerinden birçok yere danıştım, genel olarak kendinizi meşgul edecek şeylerle ilgilenin diyorlar. Öyle de yapıyorum ama aklıma gelince başka bir şey düşünemiyorum ve aklım oraya takılı kalıyor ve gerçekleştirmediğim gün bütün konsantiremi bozuyor. Mecburen gerçekleştiriyorum. Bunu tamamen durdurmanın bir yolu var mı? İlaçsız, doğal yolla yapabileceğim bir şey var mı? Önerileriniz neler?
evde tek kalmamaya çalış topluma karış kendini oyala (mast. doğal bir şey 2-3 günde 1 yapma isteği de gayet normal bence)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dinle masturbasyonun ne alakası var, dine yönelen insan neden masturbasyonu azaltır?
Gusül almassa günah ya

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Eğer kendini kontrol edemeyecek durumdaysan büyük sıkıntı. Aslında iş biraz da zihinde bitiyor. İsteği baskılamak bunun çözümü. Zaten bir yerden sonra aklına bile gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Eğer kendini kontrol edemeyecek durumdaysan büyük sıkıntı. Aslında iş biraz da zihinde bitiyor. İsteği baskılamak bunun çözümü. Zaten bir yerden sonra aklına bile gelmiyor.
Bende öyle olmuyor ama o nolcak en son bi kız bayıltcam gizli bi yere gitçem kendimi zor tutuyorum sizdede öylemj

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Öncelikle Selam arkadaşlar, 19 yaşında bir bireyim ve mastürbasyon hayatımın her alanını işgal etmişçesine, 2-3 güne 1 yapma isteği geliyor ve nefsime hakim olamayıp gerçekleştiriyorum. Din, felsefe ve kişisel gelişim adına araştırmalar yaptığım oluyor ve kendimi bu aktiviteler ile meşgul ediyorum. "Kendini meşgul edecek hobiler, işler bul" diyecek olan arkadaşlar için; İnternet üzerinden birçok yere danıştım, genel olarak kendinizi meşgul edecek şeylerle ilgilenin diyorlar. Öyle de yapıyorum ama aklıma gelince başka bir şey düşünemiyorum ve aklım oraya takılı kalıyor ve gerçekleştirmediğim gün bütün konsantiremi bozuyor. Mecburen gerçekleştiriyorum. Bunu tamamen durdurmanın bir yolu var mı? İlaçsız, doğal yolla yapabileceğim bir şey var mı? Önerileriniz neler?
dostum 2 3 günde 1 31 cekmek cok değil ki

günde en az 2 tane çekmeden zaten zengin olamazsın

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer bakir isen bakirliğini bozunca o kadarda zevk vermiyor yapmak istemiyorsun diyen bir arkadaşım vardı ben onun yalancısıyım :D
Tam tersi kanka o hazzı yaşayınca daha çok istiyorsun

Hiç çekmezsen belli bir süre sonra kendiliginden spermin akar

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Samet Albayrak
Rahat ol kardeşim, yaptığın gayet normal. Yapmazsan zararı daha çok. Sen yapmazsan belli bir süre sonra rüyaların değişir bu sefer istemsiz patlarsın :D

Kızmış mermi namluda azmış pipi donda durmaz.

Top Bottom