Eskel
80+ Silver
Dahası
Lan adam tavsiye istememişMentollü şeyler kullan yaparken
Lan adam tavsiye istememişMentollü şeyler kullan yaparken
Normal bir durum yapacak iş kalamyınca evli de değilsin yaş da belli oluyor zamanla kendi kendine düzene oturur.Arkadaşlar, ben evde tek kaldığımda aniden gelen bir istek ile mastürbasyon yapıyorum, ama her seferinde pişman oluyorum. Caiz olmadığını biliyorum, fakat şeytan yaptırıyor, kaç kere tövbemi bozdum... Bundan kurtulmak için önerilerinizi bekliyorum... ):
Ne zaman böyle hissedersen git elini tüpün üstünde 10-15 saniye tut ve sonra de ki "DAHA BUNA DAYANAMIYORSUN CEHENNEM BUNDAN DAHA SICAK!"Arkadaşlar, ben evde tek kaldığımda aniden gelen bir istek ile mastürbasyon yapıyorum, ama her seferinde pişman oluyorum. Caiz olmadığını biliyorum, fakat şeytan yaptırıyor, kaç kere tövbemi bozdum... Bundan kurtulmak için önerilerinizi bekliyorum... ):
xclzxjcasvhkczsjxhczxnbcöBi kürdan sok bakayım bi daha yapıyor musun
LnBi kürdan sok bakayım bi daha yapıyor musun
Tamam işte, bir daha asla yapamazLan adam tavsiye istememiş
U-UstaBi kürdan sok bakayım bi daha yapıyor musun
knk kendine bi uğraş bul can sıkıntısından sarıyorsun büyük ihtimalArkadaşlar, ben evde tek kaldığımda aniden gelen bir istek ile mastürbasyon yapıyorum, ama her seferinde pişman oluyorum. Caiz olmadığını biliyorum, fakat şeytan yaptırıyor, kaç kere tövbemi bozdum... Bundan kurtulmak için önerilerinizi bekliyorum... ):
İşte okumuş adam böyle tavsiye verir.no fap videolarına göz at
no fapin insana kattıklarını araştır
Dini inancın varsa oruç tutabilirsin veya Kur'an okuyabilirsin
Bunlar uzak tutabilir seni