Neler Yeni

Matebook D14 hoparlör cızırtı sorunu

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Kuzenimin laptopu ile dizi izliyordum ve bir anda hoparlör cizirdamaya başladı. Ara vereyim biraz düzelir, tek seferliktir falan dedim ama sorun hala meydana geliyor. Laptop' un garantiside bitmiş... ☠️

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Kuzenimin laptopu ile dizi izliyordum ve bir anda hoparlör cizirdamaya başladı. Ara vereyim biraz düzelir, tek seferliktir falan dedim ama sorun hala meydana geliyor. Laptop' un garantiside bitmiş... ☠️
Hoparlörünüzde yırtılma ya da patlama durumu varsa ses gelen kısımda ritmik bir bozukluk olacaktır. Bu durumda bas seslerde cızırtı yükselecektir.Hoparlörünüzden uzun süre aşırı ses çıkması durumunda bir süre sonra patlama olur. Cızırtılı ses öncelikle düşük çıkarak sonradan artıyorsa sorunun kaynağı yüklenmedir. Eğer bu işlerden anlıyorsanız içini açıp bakmanızı tavsiye ederim

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoparlörünüzde yırtılma ya da patlama durumu varsa ses gelen kısımda ritmik bir bozukluk olacaktır. Bu durumda bas seslerde cızırtı yükselecektir.Hoparlörünüzden uzun süre aşırı ses çıkması durumunda bir süre sonra patlama olur. Cızırtılı ses öncelikle düşük çıkarak sonradan artıyorsa sorunun kaynağı yüklenmedir. Eğer bu işlerden anlıyorsanız içini açıp bakmanızı tavsiye ederim
Altı gen bir tornavida lazım hocam...

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

Soulfty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Özcan
Hocam aynı sorunu yeni aldığım casper laptopda bende yaşıyorum herhangi bir çözüm bulabildinizmi ?

Top Bottom