Hoparlörünüzde yırtılma ya da patlama durumu varsa ses gelen kısımda ritmik bir bozukluk olacaktır. Bu durumda bas seslerde cızırtı yükselecektir.Hoparlörünüzden uzun süre aşırı ses çıkması durumunda bir süre sonra patlama olur. Cızırtılı ses öncelikle düşük çıkarak sonradan artıyorsa sorunun kaynağı yüklenmedir. Eğer bu işlerden anlıyorsanız içini açıp bakmanızı tavsiye ederimKuzenimin laptopu ile dizi izliyordum ve bir anda hoparlör cizirdamaya başladı. Ara vereyim biraz düzelir, tek seferliktir falan dedim ama sorun hala meydana geliyor. Laptop' un garantiside bitmiş...![]()
Altı gen bir tornavida lazım hocam...Hoparlörünüzde yırtılma ya da patlama durumu varsa ses gelen kısımda ritmik bir bozukluk olacaktır. Bu durumda bas seslerde cızırtı yükselecektir.Hoparlörünüzden uzun süre aşırı ses çıkması durumunda bir süre sonra patlama olur. Cızırtılı ses öncelikle düşük çıkarak sonradan artıyorsa sorunun kaynağı yüklenmedir. Eğer bu işlerden anlıyorsanız içini açıp bakmanızı tavsiye ederim
Servise götürmenizi öneririm o zaman dostum.Altı gen bir tornavida lazım hocam...