Matematiği temelden nasıl alabilirim?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,295
Lise üçüncü sınıfa geçtim, ve matematiğim aşırı kötü seviyede. Bölümüm yabancı dil(İngilizce) ama yine de matematiğimi geliştirmek istiyorum. Bu konuda yardım olabilir misiniz?

YouTubedan ilerle yapamadığım soruların çözümünü öğren ve bol soru çöz bu şekilde gelişir

Kaçıncı sınıf matematiğinden başlamalıyım? ve önerebileceğiniz youtube kanalı var mı?
Rehber mat hariç hepsi olur hangisini beğenirsen tyt mattan başla hocanın çözdüğü soruları bir de sen çöz anlattığında anlamış olabilirsin ama ertesi gün baktığında yapılamayabiliyor

Rehber mat hariç hepsi olur hangisini beğenirsen tyt mattan başla hocanın çözdüğü soruları bir de sen çöz anlattığında anlamış olabilirsin ama ertesi gün baktığında yapılamayabiliyor
Ortaokuldan beri matematik çalışmadım ve dersleri dinlemedim. Kaçıncı sınıfın temel matematiğinden başlamalıyım acaba?

Ortaokuldan beri matematik çalışmadım ve dersleri dinlemedim. Kaçıncı sınıfın temel matematiğinden başlamalıyım acaba?
Tyt mat oynatma listesinden başla önceden çalışmaman 4 işlemde zorlanırsın o kadar zamanla gelişir üstüne düş pes etme
Post automatically merged:

Her hoca farklı anlatıyor seçtiğin hocadan ilerle oynatma listesinde videoları sayıları fazla diye izlememezlik yapma

Tyt mat oynatma listesinden başla önceden çalışmaman 4 işlemde zorlanırsın o kadar zamanla gelişir üstüne düş pes etme
Post automatically merged:

Her hoca farklı anlatıyor seçtiğin hocadan ilerle oynatma listesinde videoları sayıları fazla diye izlememezlik yapma
örnek olarak atabileceğiniz var mı? ayrıca hangi sınıfın konularından başlamalıyım?

Lise üçüncü sınıfa geçtim, ve matematiğim aşırı kötü seviyede. Bölümüm yabancı dil(İngilizce) ama yine de matematiğimi geliştirmek istiyorum. Bu konuda yardım olabilir misiniz?
Rehber matematik 49 günde tyt mat listeleri var onları anlaya anlaya izle oturtursun

Hocam bu attıklarınız kaçıncı sınıfların konusu? Yani bana lazım olacak, öğrenmem gereken konuların hepsi bu playlistlerde var mı?
Senin harbi okulla alakan yokmuş ha tyt 9-10.sınıflar konuları kapsar ayt 11-12.sınıf konularını kapsar ben sana tyt attım beğendiğinden başla elinde hangi kaynaklar var

Karekök TYT 0 bitir temelin tamamdır. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri