Sansar Salvo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 614
- İsim
- Fettah Özalp
Bugün edebiyat sınavı olduk muhtemelen 100 alırım. Öbür derslerde zaten o civarlarda gelir üstelik bunlara çalışmıyorum bile. Ama matematiğe ne yaparsam eğitim hayatım boyunca şansa bala geçtim 10. Sınıfa geldim, haftaları mı ayları mı bir konuya versemde kafa basmıyor. Karnede hepsi yüz bı matematik 20 felan onuda belge almam için hocalar hep sözlü ile bu zamana kadar geçirdi. Ama yeni bir okula başladım bu hoca sınav notundan çok düşük bir not vereceğini söyledi bana. Yani geçmek için 60 70 civarı almam lazım, oda imkansız. Öbür sayısallara kafa basıyorken matematiğe basmıyor diye sayısal veya eşit ağırlık seçemiyorum. Mecvur sözel veya dil seçmek zorundayım onunla da bir yere varamazsın, adam akıllı bir meslek edinemessin. Diğer bütün derslerim hep 100 diye hocalarım aileme bu çocuk okur diye imam-hatip okutturdu orda yaşamadığım şey kalmadı şimdi anadoluya geçtim ve hatamı anladım. Ama artık çok geç meslek veya çıraklık bu saaten sonrada iş yapmaz. Okumazsam eğer elime bir meslek alamam, ki okuyamayacağım zaten. Çıraklık ise bu saatten sonra iş görmez. Tek bildiğim şey bilgisayara iki ram söküp takmak, hadi bunla meslek yap.. kısacası bir ders yüzünden kariyeriniz mahvoluyor. Konuşacak kimsem yoktu sıkıntıdan buraya yazdım cok takmayın hayırlı akşamlar.