Neler Yeni

Matematik anlamamak.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
hocam inanın bırakacak bir insan değilim ama matematik işin içine girince en aşşağılık 5 para etmez bir insan oluyorum zoruma gidiyor
Matematik yapamiyom diye e.a secmek gibi bir salakligada dusme aga cunku e.adakilerde matematik yuzunden eleniyor

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
murat
hocam inanın bırakacak bir insan değilim ama matematik işin içine girince en aşşağılık 5 para etmez bir insan oluyorum zoruma gidiyor
anladığım kadarıyla kafanda çok büyütmüşsün matematik konusunu. emin ol uğraşmadıkça düzelmiyor hatta daha da kötüye gidiyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
bizim hoca çok değişik bir hoca okulda kimse sevmiyor herkese sınav harici düşük veriyor sadece kendi kızına güzel not giriyor..
Youtubedan falan dinle kral mesela benim dershanedw buna cok iyi ornek biri var kendisi 85obp ile alan lisede hocalari kotu olmasina ragmen evde kendi ugraslariyla calisip suan tytde 85 90 netleri gorebiliyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp

crabman

80+
hocam siz vazgeçerseniz zaten hiç olmaz. Uğraşın bir ucundan tutun gerisi gelir. Matematik çalışın baktınız sıkıldınız bunaldınız çıkın oksijen alın dışarda sonra yine çalışmaya başlayın. Ayrıca gerçekten hocanızın yaptığı bir ayrımcılık söz konusu ise hafife alıncak bir durum değil ailenize bildirin diğer öğrencilerin aileleri ile görüşsünler birlikte bu işi halletsinler bence.

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan
neden hocam sayısal mı seçeyim onu da hiç yapamam ki
Kral valla istedigin meslege gore hareket iste ben hukuk istiyom diyosan ea dan ben muhendis olcam diyosan sayisaldan ben doktor sayisal vs matematikten kacis yok dil okusan dilde hem is imkani azligi hemde yine tyt matematikten dusersin

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Donald
Edebiyat: 60 Matematik: 04 Felsefe: 20 Coğrafya: 95 (BABA SAPLARRRR) Tarih: 60 İngilizce: 100 (BABA BURDADA SAPLAR WHY SO SERİOUS MENN) Almanca: 45 başkada aklıma gelmedi 10. sınıf notlarımdan. Ezdi çerezdi hepsi

Erdem123

80+ Bronze
reis ben liseden önce lgs de sözeli ve feni fulleyip matematikten 10 net yapmıştım sonrasında kendimi aşırı fazla matematiğe verdim şimdi ise matematik sorularını eğlencesine çözmeye başladım

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Donald
Ez çerez yani takma

Top Bottom