Test kitabın konu anlatımlı ise onunla beraber çöz.arkadaşlar çalışıyorum hocanın verdiği sorulara falan çalışıyorum ama anlayamıyorum saatlerce videolar izledim test çözmeye çalışıyorum ama olmuyor ağlamak üzereyim artık yarın ingilizce ve matematik sınavı var ingilizce neysede matematik 10 klasik soru sorulacak ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz
sorun o işte merak ettiğim kısımların cevabı kitapta yok google da araştırıyorum oda yokTest kitabın konu anlatımlı ise onunla beraber çöz.
Anlayana kadar.
Formüllerin hepsini bir kağıda yaz.
Sonra çözdüğün soruyu sil ve kendin tekrar çöz.
YouTube'de aramak bu kadar zor olmamalı.Link atabilirmisin
son dakikada hallolacak şey değil hepsi birikim bunların.arkadaşlar çalışıyorum hocanın verdiği sorulara falan çalışıyorum ama anlayamıyorum saatlerce videolar izledim test çözmeye çalışıyorum ama olmuyor ağlamak üzereyim artık yarın ingilizce ve matematik sınavı var ingilizce neysede matematik 10 klasik soru sorulacak ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz
Soru tarzlarını ezberlesen yeter. Hepsi birbirinin aynısı sadece yazılar sayılar farklı. Konuyu direkt anlamadıysan geçmiş olsun.arkadaşlar çalışıyorum hocanın verdiği sorulara falan çalışıyorum ama anlayamıyorum saatlerce videolar izledim test çözmeye çalışıyorum ama olmuyor ağlamak üzereyim artık yarın ingilizce ve matematik sınavı var ingilizce neysede matematik 10 klasik soru sorulacak ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz
Rehber matematik izleye izleye anca gelegeldim ingilizce iyi zaten tonguç açtım kapadım direktSoru tarzlarını ezberlesen yeter. Hepsi birbirinin aynısı sadece yazılar sayılar farklı. Konuyu direkt anlamadıysan geçmiş olsun.