Olabilir, ama zorlar.bende sıralamam öğretmenliğe yetmediği için onu istiyorum
kolay iş yok ne kadar zorluğa rağmen üniyi bitirirseniz bilginizde o kadar güzel olur ders verecek olsanız çocukları dersi sevdirirsiniz ülkenin eğitimli kişilere ihtiyacı varokuması zormudur
bizim hoca öyle yapıyor harbiden öyleMatematik okuyup özel ders verirsen paraya para değil kağıt parçası dersin
bizim etüt hocasıda iyi değil bana kalırsa anlatım bakımından ama adam ayda 50k felan kazanıyor tabi özel ders yüzünden akşamlara kadar çalışıyor ama 50bin kazanıyordu bundan 4ay önce felanbizim hoca öyle yapıyor harbiden öyle
Dostum illa matematik öğretmenliği okumak zorunda değilsin sistem değişmedi ise matematik bölümünü okuyup üstüne formasyon alırsan öğretmenlik yapabiliyorsun haberin olsun.bende sıralamam öğretmenliğe yetmediği için onu istiyorum
Evet ama matematik alanı geniş olduğundan formasyon alıp başka finans vb yerlere yönelebilirim diye düşünüyorumDostum illa matematik öğretmenliği okumak zorunda değilsin sistem değişmedi ise matematik bölümünü okuyup üstüne formasyon alırsan öğretmenlik yapabiliyorsun haberin olsun.
"Matematik öğretmeni olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Matematik Öğretmenliği bölümünden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca, Matematik - Bilgisayar ve Matematik Mühendisliği bölümü mezunu bireyler de pedagojik formasyon alarak bu mesleki unvana hak kazanmaktadır."
Öğretmenlik kısmına kayarsan biraz zorlanırsın, mebe girerim dersen biraz rahatlarsın. Malum 5 yılda bir sistem değişiyor, soru tarzları vesaire sürekli kendini güncel tutman gerekiyormatematik bölümü okumak mantıklımı sadece bölümü ama öğretmenlik değil
Ablam özel lisede dediğin gibi öğretmen + mat dersleri veriyor ders başı 2 saat 500tl güzel paraMatematik okuyup özel ders verirsen paraya para değil kağıt parçası dersin
Okunmalı ama bölüm gerçekten zor. Sonrasında formasyon alırsın sık sık kaldırsalar da geldiği zamanda alırsın illaki öğretmen olursun.matematik bölümü okumak mantıklımı sadece bölümü ama öğretmenlik değil