Neler Yeni

Matematik bölümü yazılır mı?

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
matematik bölümü okumak mantıklımı sadece bölümü ama öğretmenlik değil

Rulep

80+ Gold
okuması zormudur
kolay iş yok ne kadar zorluğa rağmen üniyi bitirirseniz bilginizde o kadar güzel olur ders verecek olsanız çocukları dersi sevdirirsiniz ülkenin eğitimli kişilere ihtiyacı var

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bizim hoca öyle yapıyor harbiden öyle
bizim etüt hocasıda iyi değil bana kalırsa anlatım bakımından ama adam ayda 50k felan kazanıyor tabi özel ders yüzünden akşamlara kadar çalışıyor ama 50bin kazanıyordu bundan 4ay önce felan

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
bende sıralamam öğretmenliğe yetmediği için onu istiyorum
Dostum illa matematik öğretmenliği okumak zorunda değilsin sistem değişmedi ise matematik bölümünü okuyup üstüne formasyon alırsan öğretmenlik yapabiliyorsun haberin olsun.
"Matematik öğretmeni olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Matematik Öğretmenliği bölümünden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca, Matematik - Bilgisayar ve Matematik Mühendisliği bölümü mezunu bireyler de pedagojik formasyon alarak bu mesleki unvana hak kazanmaktadır."

Trowlking

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Muhammed ali
Dostum illa matematik öğretmenliği okumak zorunda değilsin sistem değişmedi ise matematik bölümünü okuyup üstüne formasyon alırsan öğretmenlik yapabiliyorsun haberin olsun.
"Matematik öğretmeni olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Matematik Öğretmenliği bölümünden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Ayrıca, Matematik - Bilgisayar ve Matematik Mühendisliği bölümü mezunu bireyler de pedagojik formasyon alarak bu mesleki unvana hak kazanmaktadır."
Evet ama matematik alanı geniş olduğundan formasyon alıp başka finans vb yerlere yönelebilirim diye düşünüyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
matematik bölümü okumak mantıklımı sadece bölümü ama öğretmenlik değil
Öğretmenlik kısmına kayarsan biraz zorlanırsın, mebe girerim dersen biraz rahatlarsın. Malum 5 yılda bir sistem değişiyor, soru tarzları vesaire sürekli kendini güncel tutman gerekiyor

Top Bottom