Neler Yeni

Matematik Dersini Yapıyorum Türkçe Dersini Yapamıyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Türkçe'de neyi yapamıyorsun?Dil bilgisi mi,yeni nesil yorumlama soruları mı yoksa paragraf soruları mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

80 paragraf sorusu günlük fazla bile, iyi bir kaynaktan yaparsan 40-50 tane bile yeter. Yalnız çok fazla dil bilgisi sorusu çözmen lazım. Günlük kaç soru çözüyorsun toplam?
20-30 da yetecektir.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Merhaba, bugün LGS deneme sınavı olduk zor ve kaliteli bir yayıncılığın düzenlediği bir denemeydi daha sonuçlar açıklanmadı ama hocaların verdiği cevap anahtarına göre şöyle bir puan aldım.

Türkçe 14 Doğru 3 Yanlış 3 Boş
İnk 10 Doğru ( Full )
İngilizce 10 Doğru ( Full )
Din 10 Doğru ( Full )
Matematik 16 Doğru 1 Yanlış 3 Boş
Fen 18 Doğru 2 Yanlış

445 Puan.

Çok kitap okuyorum günde en az 80 soru paragraf çözüyorum ama gene de Türkçe netlerim artmıyor ben sayısalcıyım galiba.
Sizce nasıl Türkçe dersi netlerimi yükseltirim.
Deneme Töder miydi ?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
80 paragraf sorusu günlük fazla bile, iyi bir kaynaktan yaparsan 40-50 tane bile yeter. Yalnız çok fazla dil bilgisi sorusu çözmen lazım. Günlük kaç soru çözüyorsun toplam?
350 Soru çözüyorum.

Türkçe'de neyi yapamıyorsun?Dil bilgisi mi,yeni nesil yorumlama soruları mı yoksa paragraf soruları mı?

20-30 da yetecektir.
Paragraf ve Atasözlerini yapamıyorum.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Atasözlerini yapmak için o konudan soru çöz ve Türk yazarların kitaplarını oku.350 soru yeterlidir.Paragraf için de bol soru çöz ve kitap oku.
350 Soru çözüyorum.

Paragraf ve Atasözlerini yapamıyorum.

Umut0526

80+ Silver
Merhaba, bugün LGS deneme sınavı olduk zor ve kaliteli bir yayıncılığın düzenlediği bir denemeydi daha sonuçlar açıklanmadı ama hocaların verdiği cevap anahtarına göre şöyle bir puan aldım.

Türkçe 14 Doğru 3 Yanlış 3 Boş
İnk 10 Doğru ( Full )
İngilizce 10 Doğru ( Full )
Din 10 Doğru ( Full )
Matematik 16 Doğru 1 Yanlış 3 Boş
Fen 18 Doğru 2 Yanlış

445 Puan.

Çok kitap okuyorum günde en az 80 soru paragraf çözüyorum ama gene de Türkçe netlerim artmıyor ben sayısalcıyım galiba.
Sizce nasıl Türkçe dersi netlerimi yükseltirim.
aldığın puan çok iyi bolbol kitap okumaya devam et zaten paragrafı anlaman için kitap okumak lazım @LvdR iyi bilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom