Neler Yeni

Matematik Dersini Yapıyorum Türkçe Dersini Yapamıyorum.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Dil bilgisinde hiç yanlışım çıkmıyor, paragraf sorularında oluyor onları düzeltme imkanım var mı sizce ?
Burda kitap okuma temelin önem arz ediyor. Önceden kitap okuma alışkanlığın var mı bilmiyorum ama varsa çok rahat çözersin.. Ayrıca hız kazandırır sana tüm sorularda.

Burada genel soru mantıkları var. Ya paragraf üzerinden dil bilgisi sorar, ya da paragraf üzerinden metin hakkında sorular sorar.
Bunun için paragraf kitabı alıp sıkı bir şekilde çözmen lazım. kaçıncı sınıfsın önerebilirim belki kitap.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Burda kitap okuma temelin önem arz ediyor. Önceden kitap okuma alışkanlığın var mı bilmiyorum ama varsa çok rahat çözersin.. Ayrıca hız kazandırır sana tüm sorularda.

Burada genel soru mantıkları var. Ya paragraf üzerinden dil bilgisi sorar, ya da paragraf üzerinden metin hakkında sorular sorar.
Bunun için paragraf kitabı alıp sıkı bir şekilde çözmen lazım. kaçıncı sınıfsın önerebilirim belki kitap.
8. sınıf ( LGS )

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
8. sınıf ( LGS )
Ya sorular çok benziyor açıkçaı. Konunun sonunda çözüyorum demişsin. Bir süre sonra netlerin oturur. hangi marka kullanıoyrsun?
Ankara yayıncılık LGS deneme bak.
Bunu al bir de su gibi akıyor.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ya sorular çok benziyor açıkçaı. Konunun sonunda çözüyorum demişsin. Bir süre sonra netlerin oturur. hangi marka kullanıoyrsun?
Ankara yayıncılık LGS deneme bak.
Bunu al bir de su gibi akıyor.
Şuan kitap olarak Tonguç çözüyorum "paragraf on" kolaydan başlamak için bunu çözüyorum.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Şuan kitap olarak Tonguç çözüyorum "paragraf on" kolaydan başlamak için bunu çözüyorum.
Önerdiğim bu kitabı da almanı kesinlikle öneririm. Yeni nesil sorulara yakın ve kısa ama öz bir kitap. 1 haftaya yutarsın bunu. Çözerken dikkatli çöz. Çözmek için çözme. Anlamaya çalış. Ortaokulda sayısalcı sözelci fark etmiyor. Çık o moddan. Yaparım ben de.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Önerdiğim bu kitabı da almanı kesinlikle öneririm. Yeni nesil sorulara yakın ve kısa ama öz bir kitap. 1 haftaya yutarsın bunu. Çözerken dikkatli çöz. Çözmek için çözme. Anlamaya çalış. Ortaokulda sayısalcı sözelci fark etmiyor. Çık o moddan. Yaparım ben de.
Teşekkür ederim, bir sorum daha olacak paragraf çözerken çok dikkatim dağlıyor, bu durum sadece paragraf çözerken oluyor nasıl çözebilirim ?
Protein oyun oynuyo musun ve programın var mı
Oyun oynuyorum.
Program derken neyi kastettin günlük program ise var.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Teşekkür ederim, bir sorum daha olacak paragraf çözerken çok dikkatim dağlıyor, bu durum sadece paragraf çözerken oluyor nasıl çözebilirim ?

Oyun oynuyorum.
Program derken neyi kastettin günlük program ise var.
Tamam oynadigin oyunlar nedir

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Büyük ihtimalle sıkıldığından oluyor. Tempo tutturdukça geçer o. Bir de öyle saatlerce çalışma ufak molalar ver. Nereyi kazanmak istiyorsun?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tamam oynadigin oyunlar nedir
Aktif olarak oynadığım oyunlar
Risk global
Brawlhalla
CSGO ( sildim oynamıyorum artık )
Hoi4
GTA 4
Mafia ( çok oynamıyorum hatta sildim )
Çok oyun oynamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle sıkıldığından oluyor. Tempo tutturdukça geçer o. Bir de öyle saatlerce çalışma ufak molalar ver. Nereyi kazanmak istiyorsun?
Kabataş lisesini kazanmak istiyorum.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Geçen yıl 0.44'lük yüzdelik dilime girmiştim, tavsiye istersen verebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,814
Üyeler
163,731
Son üye
Reaven1678
Top Bottom