2018 LGS Hakkında Görüşüm

İlk LGS de meb bile örnek soruları sınava çok yakın bir zamanda açıkladı test kitabı desen yok soru desen yok şimdi çok kolay muhtemelen sınav sistemi tekrar değişene kadar kolay olmaya devam edicek .

2020 de ne kadar doğru yapacaksın merak ediyorum arkdaşım fen lisesi isterken bir anda çokta yüksek olmayan bir anadolu lisesinde buldu kendini 4 senelik ort 89 falandı

8. Sınıf öğrencisi olduğum için çıkmış soruları çözmeye bu gece 2018 LGS'den başladım. Öncelikle netlerimi yazıyorum:
Türkçe:20 Doğru 0 Yanlış
İnkılap:10 Doğru 0 Yanlış
Din K.: 10 Doğru 0 Yanlış
İngilizce: 10 Doğru 0 Yanlış
Matematik: 16 Doğru 3 Yanlış 1 Boş
Fen B.: 18 Doğru 1 Yanlış 1 Boş

Görüşüm: Bugüne kadar çözdüğüm en kolay denemeydi. Sözel de Sayısal da gayet kolaydı ama matematik netim genel olarak biraz düşük. Sınava kadar yapamadığım konuların üstünde duracağım. Yarın da 2019 LGS yi çözeceğim. Onun hakkında da netlerimi ve görüşümü yazarım belki.
geçen sene girdim lgsye ve matematikte yeni nesil denilen o saçma sorularda zorlandım boş bırakmayı sevmediğimden çözmeye çalışıp 11yanlış yaptım türkçeden de 3 yanlışım vardı fenden aynıydı seninle kalanıda fulledim matematiği yaparsan gerisi çok kolay çalışılması gereken bir sınav değil

geçen sene girdim lgsye ve matematikte yeni nesil denilen o saçma sorularda zorlandım boş bırakmayı sevmediğimden çözmeye çalışıp 11yanlış yaptım türkçeden de 3 yanlışım vardı fenden aynıydı seninle kalanıda fulledim matematiği yaparsan gerisi çok kolay çalışılması gereken bir sınav değil
hocam neden saçma vb diyorsunuz bildiğiniz soru işte.

8. Sınıf öğrencisi olduğum için çıkmış soruları çözmeye bu gece 2018 LGS'den başladım. Öncelikle netlerimi yazıyorum:

Görüşüm: Bugüne kadar çözdüğüm en kolay denemeydi. Sözel de Sayısal da gayet kolaydı ama matematik netim genel olarak biraz düşük. Sınava kadar yapamadığım konuların üstünde duracağım. Yarın da 2019 LGS yi çözeceğim. Onun hakkında da netlerimi ve görüşümü yazarım belki.
12 üssü 4 sorulan sınava hazırlanırken tak yeni nesil sorulara geçtik test kitabı yoktu bile yeni nesile yönelik, teog kitaplarını çözdük. O zaman bize zor geldi şu an girenler o sorulardan çokça gördükleri için kolay gelmiştir diye düşünüyorum.

Hocam en önemli şey sınav anı. Kabataş beklenen adamlar döküldü 7,75 hedefleyen ben beklentimin çok üstünde yaptım. O yüzden kendinden emin olmayı abartma. Çözemedin mi salla gitisn çoğu arkadaşım fulleyeceğim, çok yükske yapacağım derken yanlışları yüzünden batırdı.

süpersin dostum

güzel puan almışsın keşke en yakın arkladaşım @Sonic12983 da kazansa :( İnşallah kazaznır

güzel puan almışsın keşke en yakın arkladaşım @Sonic12983 da kazansa :( İnşallah kazaznır
1621899051765.png

Neden veda edeceksiniz ki?

Geri