geçen sene girdim lgsye ve matematikte yeni nesil denilen o saçma sorularda zorlandım boş bırakmayı sevmediğimden çözmeye çalışıp 11yanlış yaptım türkçeden de 3 yanlışım vardı fenden aynıydı seninle kalanıda fulledim matematiği yaparsan gerisi çok kolay çalışılması gereken bir sınav değil8. Sınıf öğrencisi olduğum için çıkmış soruları çözmeye bu gece 2018 LGS'den başladım. Öncelikle netlerimi yazıyorum:
Türkçe:20 Doğru 0 Yanlış
İnkılap:10 Doğru 0 Yanlış
Din K.: 10 Doğru 0 Yanlış
İngilizce: 10 Doğru 0 Yanlış
Matematik: 16 Doğru 3 Yanlış 1 Boş
Fen B.: 18 Doğru 1 Yanlış 1 Boş
Görüşüm: Bugüne kadar çözdüğüm en kolay denemeydi. Sözel de Sayısal da gayet kolaydı ama matematik netim genel olarak biraz düşük. Sınava kadar yapamadığım konuların üstünde duracağım. Yarın da 2019 LGS yi çözeceğim. Onun hakkında da netlerimi ve görüşümü yazarım belki.
hocam neden saçma vb diyorsunuz bildiğiniz soru işte.geçen sene girdim lgsye ve matematikte yeni nesil denilen o saçma sorularda zorlandım boş bırakmayı sevmediğimden çözmeye çalışıp 11yanlış yaptım türkçeden de 3 yanlışım vardı fenden aynıydı seninle kalanıda fulledim matematiği yaparsan gerisi çok kolay çalışılması gereken bir sınav değil
Bu ilk lgs değil mi?Kelimenin tam anlamıyla o LGS'de içimden geçildi. 421 puan aldık bir şekilde.
Yep öyle.Bu ilk lgs değil mi?
Lan sen benden büyük müsün? :dYep öyle.
12 üssü 4 sorulan sınava hazırlanırken tak yeni nesil sorulara geçtik test kitabı yoktu bile yeni nesile yönelik, teog kitaplarını çözdük. O zaman bize zor geldi şu an girenler o sorulardan çokça gördükleri için kolay gelmiştir diye düşünüyorum.8. Sınıf öğrencisi olduğum için çıkmış soruları çözmeye bu gece 2018 LGS'den başladım. Öncelikle netlerimi yazıyorum:
Görüşüm: Bugüne kadar çözdüğüm en kolay denemeydi. Sözel de Sayısal da gayet kolaydı ama matematik netim genel olarak biraz düşük. Sınava kadar yapamadığım konuların üstünde duracağım. Yarın da 2019 LGS yi çözeceğim. Onun hakkında da netlerimi ve görüşümü yazarım belki.
süpersin dostum8. Sınıf öğrencisi olduğum için çıkmış soruları çözmeye bu gece 2018 LGS'den başladım. Öncelikle netlerimi yazıyorum:
güzel puan almışsın keşke en yakın arkladaşım @Sonic12983 da kazansa İnşallah kazaznır