Neler Yeni

son günlerde lgs ye çalışsam kaç alırım

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Hayır. Kendim gireceğim ve sene başından beri sıkı çalışıyorum.İnkılap hocamız deftere adam akıllı yazdırmadı bile. Sosyalde kilit bilgileri bilsen yeterli. Gerisi yorum.
Katılıyorum. Adam akıllı 1 kez hadi max 3 kez oturup İnkılap çalıştım. İnkılabın olayı test çözmektir bence dönem boyunca inkılap netlerim iyi geldi. İnşallah gerçek sınavda da iyi olur ama matematiğim biraz sıkıntı. Ortalama Netlerim:
TR:18D 3Y
İnk:9D 1Y
Din:8D 2Y
İng: 10D
Fen: 16D 4Y
Mat:9D 5Y 6B

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
yav ibicim herkeze teker teker anlatmam lazım heralde :p benim zamanım yetmiyor sınavda ingilizceye zaten kafan basmıyor ingilizceyi yapmadan direk sözeldeki boş soruları yapacağım birde anlamayıp yapamamaktan korkuyorum çünkü yıllardır şansıma tüm ingilizce hocalarım çok kötüydü cs go da beni vuranlara anca küfür edebiliyorum devamı yok :(
bize din için çalışma kağıdı verdiler okuldan bütün kavramlar var mail olara atayım mı sana

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Abi sözelde bir şey yok her 5 sorunun 4ünü doğru yaparımda ingilizceyi direk geçeceğim şimdi ingilizceye çalış desen zaman yetmez sınavda bazı sorular boş kalır o yüzden ingilizceyi bırakıp sözelde boş kalan tüm soruları yapacağım böylece başarı şansım biraz daha artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok abi kalsın bana 350 puanlı bir anadollu yeter 450 birilerinin başarısı iken birilerinin kabusu olmaya gerek yok :)
Ya ingilizceye yazılıya hazırlanır gibi çalışsan yaparsın bak 1 gün ya böyle umutsuzluğunu gördükçe üzülüyorum valla 2 hafta çalışsana knk ölürmüsün😀

Full çalışırsan 350 hadi hiç başından kalkmazsan 380i zorlarsın. Bu yazdığın sonuçlarla 300ü bile zor götürsün 270 290 arası falan gibi duruyor
yav birader şimdi hatırladım seni banlanmadan önce baş ağrıtıyordun :D senin cevabına ihtiyacım yok güle güle

bize din için çalışma kağıdı verdiler okuldan bütün kavramlar var mail olara atayım mı sana
yok abi teşekkürler onada bilgisayardan göz gezdiririm zaten dinde genellikle 2 hadi max 3 yanlışım oluyor denerim elimden geldiğince ama şimdi ihtiyacım yok

çok kolay dc

dc gelisen konu anlaırım
yok hayır teşekkürler belki sonra saat 12 :D

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

ceFn4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
okyanus öztürk
yok abi teşekkürler onada bilgisayardan göz gezdiririm zaten dinde genellikle 2 hadi max 3 yanlışım oluyor denerim elimden geldiğince ama şimdi ihtiyacım yok

yok hayır teşekkürler belki sonra saat 12 :D
şu anda diilzatn :D

Üzmek istemem ama bence kötü. Hemde baya
hocam bende biliyorum çöp olduğunu ama bu hiç çalışmadan min aldığım not idi alta paylaştım genelde olan ortalamayı ama ben size atayım

incilizce:10 boş
sosyal:9doğru 1 yanlış
din:8doğru 1 yanlış 1 boş
türkçe:13 doğru 3 yanlış 4 boş
fen:14doğru 4 yanlış 2 boş
matematik:12 doğru 3yanlış 5 boş
aralarında yaklaşık 50 puan fark yaratacak kadar doğru var belki daha fazla

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
yav ibicim herkeze teker teker anlatmam lazım heralde :p benim zamanım yetmiyor sınavda ingilizceye zaten kafan basmıyor ingilizceyi yapmadan direk sözeldeki boş soruları yapacağım birde anlamayıp yapamamaktan korkuyorum çünkü yıllardır şansıma tüm ingilizce hocalarım çok kötüydü cs go da beni vuranlara anca küfür edebiliyorum devamı yok :(
Bu arada sınav 2 oturum şeklinde oluyor. Yani tr,ink,din,ing yaptıktan sonra süre bitene kadar beklemen lazım ingilizce süreni sayısalda kullanamazsın tek yapabileceğin şey sorulara bakıp anlamaya çalışmak.

Umut0526

80+ Silver
hocam bende biliyorum çöp olduğunu ama bu hiç çalışmadan min aldığım not idi alta paylaştım genelde olan ortalamayı ama ben size atayım

incilizce:10 boş
sosyal:9doğru 1 yanlış
din:8doğru 1 yanlış 1 boş
türkçe:13 doğru 3 yanlış 4 boş
fen:14doğru 4 yanlış 2 boş
matematik:12 doğru 3yanlış 5 boş
aralarında yaklaşık 50 puan fark yaratacak kadar doğru var belki daha fazla
bunları yazmak yerine ben olsam hemen çalışırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,805
Üyeler
161,502
Son üye
1caagri
Top Bottom