Neler Yeni

son günlerde lgs ye çalışsam kaç alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Full çalışırsan 350 hadi hiç başından kalkmazsan 380i zorlarsın. Bu yazdığın sonuçlarla 300ü bile zor götürsün 270 290 arası falan gibi duruyor
314 alıyor standart sapma ile 5-6 puan oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:

İngilizce aşırı kolay bir ders kankam. Ben çalışmadan her sınavdan 100 alırdım hala da alıyorum. Azıcık çalışsan düzeltebilirsin inan bana.
lgs ingilizcesi full kelime zaten

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Ben sıfır çalıştım 375 aldım şansına göre değişiyor biraz. ama benim ingilizcem çok sağlamdı ingilizceyi fullemiştim diğerlerini hatırlamıyorum

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
valla hiç çalışmadım ama eğer şurayı tuttramaz burayı tutturamassam diye birden çok seçeneğim var o yüzden kafa rahatlığı ile gideceğim sözel zaten 2 günlük iş matematikte başarı elde ettimmi anadolu hadi oda olmaz ise en kaliteli meslek lisesi yada karnem yeterse direk sağlık
Knk bu saatten sonra sana tavsiyem bütün devlet kitaplarını oku örnek soruları çöz konu dinle bunları iki haftada yaparsın adam akıllı çalışsan 5 saat falan zaten bunları tam halledersen rahat 400 üstü gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
İngilizce aşırı kolay bir ders kankam. Ben çalışmadan her sınavdan 100 alırdım hala da alıyorum. Azıcık çalışsan düzeltebilirsin inan bana.
lgs ingilizcesi full kelime zaten
Well, brother, there is no need to gamble after this hour.I usually cannot reach at least 10 to 15 questions in the trials, so I will never look at it, I will focus directly on mathematics and science.

Alıntıyı görüntüle

yani bir soru bile yanlış olsa 0,33 puan kaybettiriyor en iyisi ingilizce testinin yüzüne bile bakmamam
1,33 gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Knk bu saatten sonra sana tavsiyem bütün devlet kitaplarını oku örnek soruları çöz konu dinle bunları iki haftada yaparsın adam akıllı çalışsan 5 saat falan zaten bunları tam halledersen rahat 400 üstü gelir
400e kadar toplayamaz

Knk bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Sayısalın ana dersi matematiktir, matematik kötüyse nasıl iyi oluyor sayısalın ?
fen de var

cemtastan2301

80+ Gold
işte sayısal dediğin 2 ders fen matematik benim fenim iyi ama en önemli ders olan matematik kötü
Ne sayısalın iyi ne sözelin kankam, belli başlı bir kaç tane dersin iyi anladığım kadarıyla. Geçmiş olsun diyorum sadece.

400e kadar toplayamaz

fen de var
Ana ders matematik sayısalda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Ne sayısalın iyi ne sözelin kankam, belli başlı bir kaç tane dersin iyi anladığım kadarıyla. Geçmiş olsun diyorum sadece.

Ana ders matematik sayısalda.
ikisinin de katsayı 4 ama matematik standart sapma yüzünde 7-8 lere çıkabiliyor ama normal şartlarda ikisi de eşit(standart sapmayı koymazsak)

Ne sayısalın iyi ne sözelin kankam
aslında sözelde ingilizceye 0 diğer sözel derslere ortalama üstü not verebilirim zaten sözel kolay sayısaldada bir ders zor bir ders kolay ama az önce meb uyumlu bir hesaplama yaptım matematiği full sallayıp istediğim liseyi ucu ucuna toplayabiliyorum :D

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
400e kadar toplayamaz

fen de var
Bence toplar matematik hariç neredeyse hepsi sözel soru kitabı açıp okusa yapar önemli olan inanıp günde 5 saat( yanlış anlama ama eşşek gibi çalışacaksın) belki beş saatten de çok kendini vericeksin mesela sabah kaltın otur kitabı oku konusunu dinle sorusunu çöz sonra yaptıklarını tekrar et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom