Neler Yeni

son günlerde lgs ye çalışsam kaç alırım

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Full çalışırsan 350 hadi hiç başından kalkmazsan 380i zorlarsın. Bu yazdığın sonuçlarla 300ü bile zor götürsün 270 290 arası falan gibi duruyor

cemtastan2301

80+ Gold
hocam bu en kötü durum en iyi durumuda özetliyeyim.

incilizce:10 boş
sosyal:9doğru 1 yanlış
din:8doğru 1 yanlış 1 boş
türkçe:13 doğru 3 yanlış 4 boş
fen:14doğru 4 yanlış 2 boş
matematik:12 doğru 3yanlış 5 boş
İngilizce aşırı kolay bir ders kankam. Ben çalışmadan her sınavdan 100 alırdım hala da alıyorum. Azıcık çalışsan düzeltebilirsin inan bana.

Anladım. Ama hedeflediğin puanı veya yüzdelik dilimi kazanamasan bile bu hayatın sonu değil. Üniversite sınavına çok daha iyi çalışır iyi yerler kazanırsın. Ama tabi iyi bir lise her zaman iyi bir üniversitenin temelidir. Neyse başarılar sınavda.(Ben de gireceğim ;D)
valla hiç çalışmadım ama eğer şurayı tuttramaz burayı tutturamassam diye birden çok seçeneğim var o yüzden kafa rahatlığı ile gideceğim sözel zaten 2 günlük iş matematikte başarı elde ettimmi anadolu hadi oda olmaz ise en kaliteli meslek lisesi yada karnem yeterse direk sağlık

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Dude you have to try your best, at least you should do some questions in English test.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
genellikle kafadan bi 300 civarı alıyorum

en kötü durumdaki notum
incilizce: 0 doğru 0 yanlış 10 boş
din kültürü: 7doğru 2 yanlış 1 boş
sosyal bilgiler:8 doğru 2 yanlış 0 boş
türkçe:10 doğru 4yanlış 6 boş
fen: 13doğru 4yanlış 3 boş
matematik:6 doğru 8 yanlış 6boş

genellikle denemelerde bulanıp matematiği salladığım için random attım ama genellikle böyle olurdu matematik sallamasaydım(en kötü durumda)
İngilizcede yinede 2 3 soru yapsan iyidir

İngilizce aşırı kolay bir ders kankam. Ben çalışmadan her sınavdan 100 alırdım hala da alıyorum. Azıcık çalışsan düzeltebilirsin inan bana.
Valla abi şu saatten sonra kumar oynamanın bir lüzumu yok.Zaten genellikle en az 10 15 soruya yetişemem denemelerde o yüzden hiç bakmayacağım bile direk matematiğe ve fene yoğunluk vereceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
genellikle kafadan bi 300 civarı alıyorum

en kötü durumdaki notum
incilizce: 0 doğru 0 yanlış 10 boş
din kültürü: 7doğru 2 yanlış 1 boş
sosyal bilgiler:8 doğru 2 yanlış 0 boş
türkçe:10 doğru 4yanlış 6 boş
fen: 13doğru 4yanlış 3 boş
matematik:6 doğru 8 yanlış 6boş

genellikle denemelerde bulanıp matematiği salladığım için random attım ama genellikle böyle olurdu matematik sallamasaydım(en kötü durumda)
ben de bu sene gircem çalışıyorum hayvan gibi çalışmadım 390-400 falan alıyorum
Kassan artar baya bir kere ingilizce full kelime sadece kelimeleri çalış lgs ingilizcesi dediğin tırt zaten dindeki yanlışlarını analiz et üstüne soru çöz kavramlarda yanlış yapıyor olabilirsin internetten kavramlara çalış ve ezberle dini de halledersin en azından türkçedeki boşları yapma dil bilgisi kalktı zaten son zamanlarda bırak her şeyi bütün örnek soruları çöz, yanlış en kötü öyle kalsın ama o boşları yapmamaya gayret göster fende konuştuğum bütün öğretmenler az bilgi gelcek dikkatten eleyecekler diyor bütün konuları 1-2 günde hızlı tekrar yap yapabildiiin kadar yap üstüne basit soru çöz konuyu çöz sonra biraz yeni nesil çöz bırak sadece boşu yapmamaya çalış, ve en baba ders matematiğe geldik benim de matematik bok götürüyor hep matematikten geride kalıyorum 12 doğru 4 yanlış falan yapıyorum bu saatten sonra mata çok bir şey yapamazsın ama şu anda tonguç her gün yayın açıyor en azından onları izle ve matematiğin en kolay konularına çalış onları kaçırmamaya çalış, kaç puan istiyorsun

Dude you have to try your best, at least you should do some questions in English test.
Well, brother, there is no need to gamble after this hour.I usually cannot reach at least 10 to 15 questions in the trials, so I will never look at it, I will focus directly on mathematics and science.

Topluluk Tarafından Doğrulandı simgesi

Mesaj otomatik birleştirildi:

İngilizcede yinede 2 3 soru yapsan iyidir
yani bir soru bile yanlış olsa 0,33 puan kaybettiriyor en iyisi ingilizce testinin yüzüne bile bakmamam

#Burhan#

80+
Çok sıkıcı çalışırsan (bunu isteyerek yapman gerekiyor) ben inanıyorum yapabilirsin.

Well, brother, there is no need to gamble after this hour.I usually cannot reach at least 10 to 15 questions in the trials, so I will never look at it, I will focus directly on mathematics and science.

Alıntıyı görüntüle

yani bir soru bile yanlış olsa 0,33 puan kaybettiriyor en iyisi ingilizce testinin yüzüne bile bakmamam
Yüzüne bakmam deme kolay soru gelebilir emin olduğun elbet olacaktır İngilizce de onları yaparsın.

ben de bu sene gircem çalışıyorum hayvan gibi çalışmadım 390-400 falan alıyorum
Kassan artar baya bir kere ingilizce full kelime sadece kelimeleri çalış lgs ingilizcesi dediğin tırt zaten dindeki yanlışlarını analiz et üstüne soru çöz kavramlarda yanlış yapıyor olabilirsin internetten kavramlara çalış ve ezberle dini de halledersin en azından türkçedeki boşları yapma dil bilgisi kalktı zaten son zamanlarda bırak her şeyi bütün örnek soruları çöz, yanlış en kötü öyle kalsın ama o boşları yapmamaya gayret göster fende konuştuğum bütün öğretmenler az bilgi gelcek dikkatten eleyecekler diyor bütün konuları 1-2 günde hızlı tekrar yap yapabildiiin kadar yap üstüne basit soru çöz konuyu çöz sonra biraz yeni nesil çöz bırak sadece boşu yapmamaya çalış, ve en baba ders matematiğe geldik benim de matematik bok götürüyor hep matematikten geride kalıyorum 12 doğru 4 yanlış falan yapıyorum bu saatten sonra mata çok bir şey yapamazsın ama şu anda tonguç her gün yayın açıyor en azından onları izle ve matematiğin en kolay konularına çalış onları kaçırmamaya çalış, kaç puan istiyorsun
valla bende tonguçu hiç sevmem :D ama kağıt kalem ile full matematiğe abanacağım din kültürü sosyal bilimler zaten max 2 günümü alır türkçe zaten okuduğunu anlamadan ibaret sadece gerçek türkçe ile ilgili olan soru max 3 tane imiş onları yapmayacağım ingilizcedeki zamanıda matematiğe aldımmı sözel bitti feni sevdiğim için sıkılmadan uzun süre çalışabilirim matematik ise biraz can yakıyor ama yaparız birşeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,859
Üyeler
161,154
Son üye
lalo_salamanca
Top Bottom