Bronze bile olmayan biri boş bi konu açtı sandım tam kötü sözler edecektim kiYarın yani 6 Haziran 2021 günü Liselere Geçiş Sınavı olacak ve ben bu sene 8. Sınıf öğrencisiyim. Netlerim ortalama şu şekilde:
Türkçe: 19 Doğru 1 yanlış (bilemedin 2)
İnkılap:10 Doğru
Din K.:10 Doğru
İngilizce:10 Doğru
Matematik:13 Doğru 3 yanlış 4 boş (doğru sayım ortalama 12-13 oluyor)
Fen Bilimleri: 17 Doğru 3 yanlış (bazen 2 veya 4 oluyor ama çoğunlukla 3 yanlış)
Hedefim Orta düzey bir Anadolu lisesi örnek: Kağıthane Anadolu Lisesi-Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi-Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi
Denemelerde ortalama 420-440 alıyorum umarım LGS de böyle geçer Şans dilemeyi unutmayın.
hocam pek tavsiye etmem fen lisesi ama bu kötü olduğu için değilMF okuyup Bilgisayar Mühendisliği bölümü istiyorum. Tercihlerimde Ablam ve Dershane öğretmenlerim de yardımcı olacak. Eğer puanım tutarsa ve benim için daha iyi olacaksa düşünürüm
Ben de yarın lgs ye giriyorum iyi şanslar inşallah dilediğin yeri kazanırsınYarın yani 6 Haziran 2021 günü Liselere Geçiş Sınavı olacak ve ben bu sene 8. Sınıf öğrencisiyim. Netlerim ortalama şu şekilde:
Türkçe: 19 Doğru 1 yanlış (bilemedin 2)
İnkılap:10 Doğru
Din K.:10 Doğru
İngilizce:10 Doğru
Matematik:13 Doğru 3 yanlış 4 boş (doğru sayım ortalama 12-13 oluyor)
Fen Bilimleri: 17 Doğru 3 yanlış (bazen 2 veya 4 oluyor ama çoğunlukla 3 yanlış)
Hedefim Orta düzey bir Anadolu lisesi örnek: Kağıthane Anadolu Lisesi-Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi-Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi
Denemelerde ortalama 420-440 alıyorum umarım LGS de böyle geçer Şans dilemeyi unutmayın.
Fen liseleri 450 puanla almıyor normalde ancak şehir dışı bir ilçede olursaBiraz zorlayıp ortalama seviye bir Fen lisesine bile gidersin.
SjMeb: Senin girdiğinden eminmiyiz ? .D
Ankarada 450 Puanla ortalama bir fen lisesinde okursun.Fen liseleri 450 puanla almıyor normalde ancak şehir dışı bir ilçede olursa