Neler Yeni

son günlerde lgs ye çalışsam kaç alırım

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
genellikle ingilizcem pek iyi değildir o yüzden hiç soru yapmaz böylece zamanımın yetmeyeceği ama daha yüksek not alacağım kesin olan derslerdeki soruları yaparım
Bi ders olmasa bile fark ediyor kolay gelen soruları yap hergün 2 şer deneme yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Bence toplar matematik hariç neredeyse hepsi sözel soru kitabı açıp okusa yapar önemli olan inanıp günde 5 saat( yanlış anlama ama eşşek gibi çalışacaksın) belki beş saatten de çok kendini vericeksin mesela sabah kaltın otur kitabı oku konusunu dinle sorusunu çöz sonra yaptıklarını tekrar et
bilmiyorum toplar inşallah

400e kadar toplayamaz

fen de var
evet reiz 400e kadar toplayamam ama bana 350 yetiyor zaten çok seçeneğim var eğer karne notum ile gidebilirsem direk sağlık lisesi eğer olmaz ise 340 puanlı ortalama bir anadolu lisesi oda olmaz ise 306 puanlı kastamonudaki en iyi meslek lisesi oda olmaz ise belam kaydı zaten

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Bi ders olmasa bile fark ediyor kolay gelen soruları yap hergün 2 şer deneme yap.
Bencede dediğim gibi herhün gem örnek soruları hemde deneme çöz anlamadığın soruları kunduz diye bir program var oraya ay 1 aylık 50 tl mi ne alamazsan hocalarına sor
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet reiz 400e kadar toplayamam ama bana 350 yetiyor zaten çok seçeneğim var eğer karne notum ile gidebilirsem direk sağlık lisesi eğer olmaz ise 340 puanlı ortalama bir anadolu lisesi oda olmaz ise 306 puanlı kastamonudaki en iyi meslek lisesi oda olmaz ise belam kaydı zaten
Bak knk çalış 2 hafta dişini sık diğerleri bu iki hafta salıcak sen çalışırsan toplarsı

derealss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
KeremYardibi
genellikle kafadan bi 300 civarı alıyorum

en kötü durumdaki notum
incilizce: 0 doğru 0 yanlış 10 boş
din kültürü: 7doğru 2 yanlış 1 boş
sosyal bilgiler:8 doğru 2 yanlış 0 boş
türkçe:10 doğru 4yanlış 6 boş
fen: 13doğru 4yanlış 3 boş
matematik:6 doğru 8 yanlış 6boş

genellikle denemelerde bulanıp matematiği salladığım için random attım ama genellikle böyle olurdu matematik sallamasaydım(en kötü durumda)
hiç çalışmadan 350 almıştım

Knk bu saatten sonra sana tavsiyem bütün devlet kitaplarını oku örnek soruları çöz konu dinle bunları iki haftada yaparsın adam akıllı çalışsan 5 saat falan zaten bunları tam halledersen rahat 400 üstü gelir
valla abi bana 350 yetiyor :D şimdi 400 falan çıkarda fen lisesine notum yeterse bizimkiler direk oraya paketler beni 4 yıl fen lisesinde hayatım kayar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Sen sözeli topla alırsın 350

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
valla abi bana 350 yetiyor :D şimdi 400 falan çıkarda fen lisesine notum yeterse bizimkiler direk oraya paketler beni 4 yıl fen lisesinde hayatım kayar :D
Knk fen lisesine gitmek istemezsen gitmezsin merkez deki anadolu liseleri fen liselerinden daha iyi olabiliyo bazen Birde fen lisesine gitsen kötümü olur belki bir özel okul burslu falan alır daha fazla çalışırsan

Sen sözeli topla alırsın 350
Abi sözelde bir şey yok her 5 sorunun 4ünü doğru yaparımda ingilizceyi direk geçeceğim şimdi ingilizceye çalış desen zaman yetmez sınavda bazı sorular boş kalır o yüzden ingilizceyi bırakıp sözelde boş kalan tüm soruları yapacağım böylece başarı şansım biraz daha artar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk fen lisesine gitmek istemezsen gitmezsin merkez deki anadolu liseleri fen liselerinden daha iyi olabiliyo bazen Birde fen lisesine gitsen kötümü olur belki bir özel okul burslu falan alır daha fazla çalışırsan
yok abi kalsın bana 350 puanlı bir anadollu yeter 450 birilerinin başarısı iken birilerinin kabusu olmaya gerek yok :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit
Abi sözelde bir şey yok her 5 sorunun 4ünü doğru yaparımda ingilizceyi direk geçeceğim şimdi ingilizceye çalış desen zaman yetmez sınavda bazı sorular boş kalır o yüzden ingilizceyi bırakıp sözelde boş kalan tüm soruları yapacağım böylece başarı şansım biraz daha artar
İngilizce full kelime, 2-3 saat göz gezdir sırayla bütün ünitelere 50-60 soru çöz yaparsın

İngilizce full kelime, 2-3 saat göz gezdir sırayla bütün ünitelere 50-60 soru çöz yaparsın
yav ibicim herkeze teker teker anlatmam lazım heralde :p benim zamanım yetmiyor sınavda ingilizceye zaten kafan basmıyor ingilizceyi yapmadan direk sözeldeki boş soruları yapacağım birde anlamayıp yapamamaktan korkuyorum çünkü yıllardır şansıma tüm ingilizce hocalarım çok kötüydü cs go da beni vuranlara anca küfür edebiliyorum devamı yok :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye
lukadras
Top Bottom