Neler Yeni

Matematik Fasikul Önerisi

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bu yıl AYT matematik LTİ ve Trigonometri için Barış ya da Apotemi düşünüyorum sizce hangisi daha iyi?
Barışı geometrisi dışında beğenmiyorum ben apotemi al geç

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

bwNN

80+ Silver
O zaman fasikül baya iyi olur sana. Sağlamlaşırsın konularda. Hepsini yetiştirmeye vaktin olmazsa önceliğin apotemi olmalı demek istedim aslında. Vakit bol olursa diğer kaynaklardan zor testleri de çözersin.

Barışı geometrisi dışında beğenmiyorum ben apotemi al geç
Hocam aslinda agustosta yeniliyecekleri icin barisa daha yakindim cok kararsızım. Her ikisindende alayim desem cok masrafli hem de bikarim diye dusunuyorum uzun surecekleri icin bilemedim

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Hocam aslinda agustosta yeniliyecekleri icin barisa daha yakindim cok kararsızım. Her ikisindende alayim desem cok masrafli hem de bikarim diye dusunuyorum uzun surecekleri icin bilemedim
Barıştan bence uzak dur soruları gereksiz geliyor bana barışın denemelerini ve sorularını taramaya sonlara doğru başlamıştım normalde 40 net çekerim ayt mat denemelerinde barışta 34-35 soru çözüp sıkılıp bırakmıştım denemeyi evet zorlayıcı ama gereksiz sorular çözmezsen hiçbirşey kaybetmezsin

• Beğen

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu yıl AYT matematik LTİ ve Trigonometri için Barış ya da Apotemi düşünüyorum sizce hangisi daha iyi?
Apotemi orijinal şaşmadım ben
Acil sevmiyorum çözüm videolarını bulurken canım çıkıyordu

bwNN

80+ Silver
Barıştan bence uzak dur soruları gereksiz geliyor bana barışın denemelerini ve sorularını taramaya sonlara doğru başlamıştım normalde 40 net çekerim ayt mat denemelerinde barışta 34-35 soru çözüp sıkılıp bırakmıştım denemeyi evet zorlayıcı ama gereksiz sorular çözmezsen hiçbirşey kaybetmezsin
Soru bankasi olarak var baris fasikul yerine çözüp onun yerine apotemi alabilirim aslinda. Orijinal fasikullerini çözmüştüm geçen yil güzeldi tavsiye ederim ama zor degildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apotemi orijinal şaşmadım ben
Acil sevmiyorum çözüm videolarını bulurken canım çıkıyordu
Yok acil düşünmüyorum zaten bu yıl

Barış kesinlikle zorlama bir yayın değil çözülmesi çok şey katar bu seneki ayt matematikte bunu fazlasıyla gördük

• Beğen
Siz cozdunuz mu?
Ben çözmedim pişmanım zorlama gibi geliyordu sorular ama değil işlem becerisi sorularında baya bir zorluk yaşadım bu sene logaritma sorusu gibi tyt de birtakım sorularda fazlaca uğraştım soru çeşidi açısından bence çözülmesi işe yarar

bwNN

80+ Silver
Ben çözmedim pişmanım zorlama gibi geliyordu sorular ama değil işlem becerisi sorularında baya bir zorluk yaşadım bu sene logaritma sorusu gibi tyt de birtakım sorularda fazlaca uğraştım soru çeşidi açısından bence çözülmesi işe yarar
Tamam hocam teşekkür ederim

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
apotemi LTİ çözdüm son derece iyi trigosunu yarılamıstım tam bitirmedim ama o da çok iyi.
Bence fasikül olarak apotemi soru bankası olarak barış iyi olabilir (eyüpb de alternatif)

• Beğen

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Feyzan Mutluay
Barış yayınları iyidir geçen sene benim gittiğim dershanede ogretmenimdi barış hoca

Barış yayınları iyidir geçen sene benim gittiğim dershanede ogretmenimdi barış hoca
Barış yayınlarının sahibi benim hocam yanlış anlaşılma olmasin

bwNN

80+ Silver
apotemi LTİ çözdüm son derece iyi trigosunu yarılamıstım tam bitirmedim ama o da çok iyi.
Bence fasikül olarak apotemi soru bankası olarak barış iyi olabilir (eyüpb de alternatif)

Barış yayınlarının sahibi benim hocam yanlış anlaşılma olmasin
Aklimi çelen barış yeni cikartacak bu yil güncel olunca daha iyi olur mu diye dusunuyorum

Top Bottom