Semihhh
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 220
- İsim
- Semih
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bemde anlamıyorum işi ilerletmedikçe bir getirisi yok aksine eksisi var.Aileler neden böyle sanayiye götürüyo. Ne biliyim kursa filan var okulda doblo kaç litre su alır kaç litre benzin alır diye sormıyacaklar ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocanın gerçekten insafsız olduğunu düşünüyorsan git durmadan şikayet et.Bende aynı şekil hocam edebiyat hocası 100 lük projeye müfettiş gelse bu projeyi kabul etmez vs. dedi bende diyecektim müdür y. sının kızıyla aynı yaptık hatta o benden kötü yaptı onun çok iyi benim ki kötü mü diyecektim demedim yalvarmaya başladım hocam baya masraf yaptım dedim yaklaşık 300 TL masraf yaptım dedim zaten bizim edebiyatçı genelde masraflı şeyler ister bu yıl proje ödevi hariç onun isteklerine 250 TL harcamışımdır ailemin durumu kötü dedim böbrek sorunlarım var dedim sonra acıdı herhalde 100 verdi tüm sınıf biliyor zaten müdür y. sının kızına ve birkaç tanıdığı öğrenciye kıyak yaptığını biz kitap okuma sınavı oluyoruz kelebek sisteminde müdür yardımcısının kızı hep bizim sınıfta ve etrafında hep sınıfın en çalışkanları var önünde arkasında fln. bunları milli eğitime şikayet etsem hatta edicektik tüm sınıfça sonra vazgeçtik hocanın çok pis başı yanar herhalde ondan korktu birazda ondan sonra tehdit edici biçimde konuşmuştum.
Ülkenin sistemi böyle maalesef şimdilik yapacak bir şey yok.
Hedef 2023