Matematik nasıl öğrenebilirim ?

VSArolann

80+
Reaksiyon skoru
79
selamlar öncelikle ön lisans tıbbi görüntüleme okuyorum ve bu dönem matematik dersim var muhtemelen büte kalıcam.
benim matematiğim 0 denecek kadar var yani toplama çıkarma bölme yapabiliyorum sadece o durumdayım.
kendimi 0 dan sona doğru geliştiricek ve öğretecek kaynak ve tavsiyelere ihtiyacım var çünkü gerçekten anlamıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim :)

selamlar öncelikle ön lisans tıbbi görüntüleme okuyorum ve bu dönem matematik dersim var muhtemelen büte kalıcam.
benim matematiğim 0 denecek kadar var yani toplama çıkarma bölme yapabiliyorum sadece o durumdayım.
kendimi 0 dan sona doğru geliştiricek ve öğretecek kaynak ve tavsiyelere ihtiyacım var çünkü gerçekten anlamıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim :)
Tgt de mat mi varmış. Enteresan

knk anatomi , fizyoloji , terminoloji az çok benzerler zaten problem değil fizyoloji emin ol basitler benim için

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
1000041732.webp

Benim anlamadığım 0 Matematik ile Tıbbi göruntülemeye nasıl girdin. Eşit ağırlık bölümü mü?

Matematiği günlük hayatında uygulamaya çalış. Ne işe yaradığını anlayamadığın bir şeyi öğrenemezsin. Öçlümler ve hacimler hesapla. Gördüğün her şeyin hızını direncini ve ne aklına geliyorsa hesapla. Saçma hesaplamalar da olabilir. Beynin alışsın. 6 ayda çözersin. Matematiksiz teknik meslek olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,677
Üyeler
187,375
Son üye
demir93
Geri