Matematikten 27 aldım

Çok düşürmemiş haftada kaç saat matematik var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ana ders bizim okulda Edebiyat. Edebiyattan kalırsam sorumlu olarak geçiyorum.
6-8 vardır . Bazı Fen liselerinin 8 saat yaptıgını gördüm . 9.sınıfta 25 alıyorsan bence yazılımı boşver .

Çok düşürmemiş haftada kaç saat matematik var?

Ana ders bizim okulda Edebiyat. Edebiyattan kalırsam sorumlu olarak geçiyorum.
6 saat knk

knk çokta kafaya takma 2. sınavlarda var +sözlüler de var +projeler de var artar ortalaman

6 saat knk

knk çokta kafaya takma 2. sınavlarda var +sözlüler de var +projeler de var artar ortalaman
Sende 9 puan düşürdüyse bende de hemen hemen aynı düşürür. 70 üzerinde kalır, edebiyat yine biraz çıkarır yukarı. İngilizcem iyi olmasa ortalama 50'lere düşerdi.

9. sinif Ortalamam şuan 79 matematikten 27 almışım ortalamam kaca duser? Daha eokula girilmedi Biyolojiden 68 Edebiyattan 84 aldim ne kadar kurtaririm. (not :Matematik 6 ders edebiyat 5 ders biyoloji 2 ders)
Ben 9 da iki mat sinavindanda 38 almistim sozlulerle gecmistim mattan shshs

Benim arkadaım 26 almıştı bende ona bende 25 alsam çok epic olmaz mıydı dedim ve 25 aldım :(

9. sinif Ortalamam şuan 79 matematikten 27 almışım ortalamam kaca duser? Daha eokula girilmedi Biyolojiden 68 Edebiyattan 84 aldim ne kadar kurtaririm. (not :Matematik 6 ders edebiyat 5 ders biyoloji 2 ders)
70 e kadar düşebilir(Tahmin ettim)

google -> lise ortalama hesaplama
açılan sayfada gerekli bilgileri girip öğrenebilirsin.
Rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,516
Üyeler
189,101
Son üye
Uk39
Geri