pc ustasi1
80+ Silver
pardon kral hemen atıyorumfotoğraf yok hocam
500 soru neden yazdırirsin bu hocalar çok garipler valla500 Soru yazma ödevi verdi 1 ayda söverek yaptım ancak şu soruları yazdım cevabını bulamadım . Yardımcı olursanız sevinirimAlıntıyı görüntüle
Birde içinden 10 soru seçip kendi yazacak ben çözecem olaya bak :S500 soru neden yazdırirsin bu hocalar çok garipler valla
saçma saçma işler işte bizim son senedede ingilizceci alan dersi diye 700 kelime ezberletti sınav yapacak proje için500 soru neden yazdırirsin bu hocalar çok garipler valla
Kral o değilde mattan anlayan yok mu forumdasaçma saçma işler işte bizim son senedede ingilizceci alan dersi diye 700 kelime ezberletti sınav yapacak proje için
eve geçip yapıp atarım kankaKral o değilde mattan anlayan yok mu forumda
Kağıt kalem yok yanımda üşendim biraz kimse cevaplamazsa 30 40dkya mesajı yanıtlayıp söylersen çözer atarımKral o değilde mattan anlayan yok mu forumda
Kral o değilde mattan anlayan yok mu forumda
Bende aynı sonucu buldum 6 hamleden 3 ileri 3 geri yapması gerekiyor ki tekrar dan başlangıç noktasına varsın 6!/3!.3! Yapmamızın nedeni de tekrarlı permütasyonUmarım doğrudur.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm kombinasyonlar da şu şekilde:
Alıntıyı görüntüle
hocam 7 kare yok ama 6 kare varBende aynı sonucu buldum 6 hamleden 3 ileri 3 geri yapması gerekiyor ki tekrar dan başlangıç noktasına varsın 6!/3!.3! Yapmamızın nedeni de tekrarlı permütasyon
muhtemelen diğer sorunun cevabıda 5! / 3!.2! = 10 çıkacaktırdiye düşünüyorumDur, yanlış oldu.