Neler Yeni

Yardım Matkaptan Anlayan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba daha yeni bosch marka gsb 180li matkap aldım, ve bu matkapa https://app.hb.biz/hNIxjlu72AX9 bu linkteki takımı almak istiyorum. Burdaki vidalama uçlarını matkapımda kullanabilr miyşm?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
göksel yurtcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Şarjlı matkapta evet kullanabilirsin. Biz küçük hiltiye matkap büyüğüne hilti-kırıcı elektriklilere şarjlı diyoruz da. :D Tereddüte düştüm bir an hangisi kast ediliyor diye.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
yunus emre
Arkadaşlar merhaba daha yeni bosch marka gsb 180li matkap aldım, ve bu matkapa https://app.hb.biz/hNIxjlu72AX9 bu linkteki takımı almak istiyorum. Burdaki vidalama uçlarını matkapımda kullanabilr miyşm?
Kullanırsın. Matkapin fotografinda ucunda olan ucgeb benzeri yapi genisleyip asagi dogru gidiyor kenardan cevirdiginde. Orayi acip o uclari koyduktan sonra ters tarafa cevirip o ucgen gibi olan sey onu kistiriyor. Yakinimda bi matkap olsaydi video atip gosterebiliridim de hepsi catida eger bi sorun olursa yarin sabah yazarsan videolu gosterebilirim.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
takılır,kullanılır
Şarjlı matkapta evet kullanabilirsin. Biz küçük hiltiye matkap büyüğüne hilti-kırıcı elektriklilere şarjlı diyoruz da. :D Tereddüte düştüm bir an hangisi kast ediliyor diye.
Kullanırsın. Matkapin fotografinda ucunda olan ucgeb benzeri yapi genisleyip asagi dogru gidiyor kenardan cevirdiginde. Orayi acip o uclari koyduktan sonra ters tarafa cevirip o ucgen gibi olan sey onu kistiriyor. Yakinimda bi matkap olsaydi video atip gosterebiliridim de hepsi catida eger bi sorun olursa yarin sabah yazarsan videolu gosterebilirim.
Tamam arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bi de garantisini başlatmak için internet sitesine kaydetmek gerekiormuş onu nasıl yapacagım

..c..

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
C bey

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Kemal
O üçgen yapının adı mandren şarjlı matkaplarda anahtarsız olur elle sıkıştırıp elle çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,939
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom