Matrix'i Hakkında Sorularım Var

X SHADOW X

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
Dostlar birkaç tane hususu anlamadım.

Neo neden seçilmiş kişi sorusuyla başlayalım bu adam sıradan bilgisayar ile uğraşan insan neden o seçiliyor daha birkaç sorumda var tabii ki

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Dostum aslında seçilmiş kişi olayının tüm filmi izlediysen yalan olduğu gerçeği ile karşılaşıyorsun. Neo'ya o güçleri veren kişi Kahindir. Kahin adlı program kurabiyede ki kodları Neo'ya yükleyerek onu seçilmiş insan yapıyor.

Dostum aslında seçilmiş kişi olayının tüm filmi izlediysen yalan olduğu gerçeği ile karşılaşıyorsun. Neo'ya o güçleri veren kişi Kahindir. Kahin adlı program kurabiyede ki kodları Neo'ya yükleyerek onu seçilmiş insan yapıyor.
İlk filmi izledim sadece
Hocam bu bilgiyi youtubede'ki bir videoyu izleyerek öğrendim filmin ileri serilerinde bu açıklanıyor mu?

3 seriyi izle ve sonra Animatrix'i izle. O zaman daha iyi anlarsın. Arkadaşın verdiği link çok iyi o arkadaşta çok iyi anlatmış.

Kaşığı eğmeyi deneme bu imkansız. Bunun yerine sadece gerçeği anlamaya çalış. Bir kaşık yok, eğmeye çalıştığın sadece kendinsin.

Yani Neo seçilmiş kişi falan değil. Seçilmiş kişi diye bir şey yok. Sadece o seçilmiş kişi olabileceğine inanmıştı.

3 seriyi izle ve sonra Animatrix'i izle. O zaman daha iyi anlarsın. Arkadaşın verdiği link çok iyi o arkadaşta çok iyi anlatmış.
Bende ilkini bitirip şuan animetrixi izlemeye başlamıştım dediginizi yapim en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaşığı eğmeyi deneme bu imkansız. Bunun yerine sadece gerçeği anlamaya çalış. Bir kaşık yok, eğmeye çalıştığın sadece kendinsin.

Yani Neo seçilmiş kişi falan değil. Seçilmiş kişi diye bir şey yok. Sadece o seçilmiş kişi olabileceğine inanmıştı.
O çocuk ile neonun konuştuğu kaşık olayınıda pek anlamlandıramadım var olanın Neo olduğunumu anlatmaya çalışıyor orda

Bende ilkini bitirip şuan animetrixi izlemeye başlamıştım dediginizi yapim en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O çocuk ile neonun konuştuğu kaşık olayınıda pek anlamlandıramadım var olanın Neo olduğunumu anlatmaya çalışıyor orda

Bir kaşık yok derken aslında sistemden yani Matrix evreninde her şeyin sahte olduğunu anlatıyor. Yani aslında o kaşık gerçekten de yok. Matrix bir gerçeklik programı ve içinde gördüğümüz her şey insanları kandırmak için inşa edilmiş. Filmi güzel yapanda zaten bu değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri