Matx ddr5 anakart önerisi

Reaksiyon skoru
69
Merhaba. B650 project zero alacaktım ancak ram ve bios konusunda sorunlu oldugunu öğrendim şimdi markasının. Asus veya gigabyte öneriliyor. Asus tuf ve aorus b850m elite tasarim olarak olarak hosuma gitti ancak pahali geldi.daha uygun benzer tasarımda alternatif öneriniz var midir

sonunda piyasada ki tüm msi ları alıp deneyeceğim valla bana mı denk gelmiyor abi bu sorunlar :D

https://www.epey.com/anakart/colorful-battle-ax-b650a-gha-wifi-v14.html bunu öneriyordu geçen forumda birden fazla kişi buna da bakabilirsin belki ama kullanmadım öneri olarak kabul etme
matx istiyor hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba. B650 project zero alacaktım ancak ram ve bios konusunda sorunlu oldugunu öğrendim şimdi markasının. Asus veya gigabyte öneriliyor. Asus tuf ve aorus b850m elite tasarim olarak olarak hosuma gitti ancak pahali geldi.daha uygun benzer tasarımda alternatif öneriniz var midir
Sorunlu kim dedi bilmiyorum ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

m force baya güzel anakart bu arada öneririm canını çıkarana kadar zorladım bana mısın demedi tabii tasarım da istiyorsun bişey diyemme

matx istiyor hocam.

Sorunlu kim dedi bilmiyorum ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
pardon yeni gördüm

Öneriniz icin cok teşekkür ederim hocam. Ram uyumluluk nasil acaba, tridentz almak istiyordum ama cl36 sorun olur felan dediler. Cok kafam karıştı açıkçası

sonunda piyasada ki tüm msi ları alıp deneyeceğim valla bana mı denk gelmiyor abi bu sorunlar :D

https://www.epey.com/anakart/colorful-battle-ax-b650a-gha-wifi-v14.html bunu öneriyordu geçen forumda birden fazla kişi buna da bakabilirsin belki ama kullanmadım öneri olarak kabul etme
Hocam teşekkür ediyorum. Ama matx ihtiyacım var. Birde açıkçası cok karisik yorumlar var bir kısım project zero ile cl32 uzerinde sorun yaşadığını söylerken bir kısım cl36 ile kullanıyorum sorunsuz diyor. Expo açılmıyor diyen var felan. Kafam karıştı cidden

Valla memory try it var Manuel ayar girmek var expo sorun çıkarıyorsa. Anakarta mı ilgili ramle mi ilgili yoksa bellek kontrolcüsü ile mi ilgili bilemiyorum. Başıma gelse denerdim ama hiç gelmedi. Gelse elimde çokça ram ve işlemci var anakartı direk suçlayabilirdim deneyerek ama maalesef bişey diyemiyorum.

Valla memory try it var Manuel ayar girmek var expo sorun çıkarıyorsa. Anakarta mı ilgili ramle mi ilgili yoksa bellek kontrolcüsü ile mi ilgili bilemiyorum. Başıma gelse denerdim ama hiç gelmedi. Gelse elimde çokça ram ve işlemci var anakartı direk suçlayabilirdim deneyerek ama maalesef bişey diyemiyorum.
Cok teşekkür ederim bilgilendirme icin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,334
Üyeler
195,600
Son üye
starrynight
Geri