Neler Yeni

Mavi ekran ama sabahtan beri :(

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
1617107136660.png

böyle görünmesi normal mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır. Herhangi bir sorun olursa, veyahut kapanma yaşarsanız bana bildirebilirsiniz. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim :).
Hocam bir şey daha soracağım güvenli moda gerek var mı? Yani tam olarak ne oluyor bu güvenli mod şuan yaklaşık 2 saattir mavi ekran yemedim umarım sorun çözülmüştür. Yarın sınavım var sınav esnasında pc nin kapanmasını hiç istemiyorum.

Son düzenleme:

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Ustalar hala mavi ekran alıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
@Bill Gates seninde kafanı ağrıtmak istemiyorum fakat en son yazdığım şeyden sonra yeniden başlattım. Ama yine mavi ekran
aldım. Usta ne yapmalıyım güvenli mod vs.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Evet. Forumu bırakma zamanı gelmiş.
Dostum benim için diyorsan attığım resimde ram kullanımı %50 resimi çekerken %70 e kadar çıktığını gördüm.
Bunun için normal mi diye sormuştum.

Halojey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Halil Sade
Instagram
https://www.instagram.com/halil_sade/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198075783
Twitter
HalilDss
Facebook
halil.sade.90
Dostum benim için diyorsan attığım resimde ram kullanımı %50 resimi çekerken %70 e kadar çıktığını gördüm.
Bunun için normal mi diye sormuştum.
Yok sizin için söylemedim.

soap341

80+
masaüstü mü laptop mu?
masaüstüyse anakart ekran kartı ve ramini değiştir bendede oluyodu değiştirdim düzeldi
ama eğer laptopsa işin yaş onda anakart vs. değişmez

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
masaüstü mü laptop mu?
masaüstüyse anakart ekran kartı ve ramini değiştir bendede oluyodu değiştirdim düzeldi
ama eğer laptopsa işin yaş onda anakart vs. değişmez
Hocam masaüstü pc daha 2-3 aylık herhangi bir parçasında sorun yok diye düşünüyorum. Sanırsam yazılımsal bir sorun var. Denetim masasından çoğu şeyi kaldırdım. Oyun fln oynarken mavi ekran hata vs. vermedi. Şuan yine geçtim pc başına hatta buradan yazıyorum. Şuanda da mavi ekran vermedi. İnşallah da vermez. Eğer ileriki zamanlarda verir ise yeni bir konu açacağım.

Hocam masaüstü pc daha 2-3 aylık herhangi bir parçasında sorun yok diye düşünüyorum. Sanırsam yazılımsal bir sorun var. Denetim masasından çoğu şeyi kaldırdım. Oyun fln oynarken mavi ekran hata vs. vermedi. Şuan yine geçtim pc başına hatta buradan yazıyorum. Şuanda da mavi ekran vermedi. İnşallah da vermez. Eğer ileriki zamanlarda verir ise yeni bir konu açacağım.
Hocam unuttum. Püüü benim aklıma. KB500082 güncellemesini kaldırın. Olay bitti ;).

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Top Bottom