- Reaksiyon skoru
- 2,211
Sonrasında zaten o disk komple silinecek ve bekleyeceksin. Sonrasında işletim sistemini kur uygulamalarını yükle devam et.Tamamdır ondan sonra ne yapacağım?
Sonrasında zaten o disk komple silinecek ve bekleyeceksin. Sonrasında işletim sistemini kur uygulamalarını yükle devam et.Tamamdır ondan sonra ne yapacağım?
Burada herhangiSonrasında zaten o disk komple silinecek ve bekleyeceksin. Sonrasında işletim sistemini kur uygulamalarını yükle devam et.
Tamam tıkladım haydi hayırlısı BismillahDirek format this sevice dersen başlar işlerm. Eğer tıkladıysan aşağıda yeşil ekran devam eder işleme.
evet uzun sürüyor. ayrıca disk ısınabilir bu işlem sırasında dikkat edersin ona.Tamam tıkladım haydi hayırlısı Bismillah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır hocam sonuçlandığında yazacağım sanırım bu uzun sürecek gibi.
Hocam şuan bilgisayarım müsait değil yarın atarım veya gece de atabilirim.tam olarak ne yazdığının fotoğrafını çeker misiniz?
Hocam örnek fotoğraf;tam olarak ne yazdığının fotoğrafını çeker misiniz?
Disk boot menüsünde görünüyorsa içindeki işletim sistemi silindiği için olabilir.Hocam şuan bilgisayarım müsait değil yarın atarım veya gece de atabilirim.
Hocam örnek fotoğraf;
Alıntıyı görüntüle
Bu hatanın aynısını veriyor
Şimdi hocam ben sistemi Hired's Boot USB ile başlatsam silmeye(low level format'a) devam edebilir miyim (baştan da olur)Disk boot menüsünde görünüyorsa içindeki işletim sistemi silindiği için olabilir.
Boot menüsünüde atın.
@Altotziki neredesin?
Silme işlemini tamamla yoksa diski kullanamayacaksın.Şimdi hocam ben sistemi Hired's Boot USB ile başlatsam silmeye(low level format'a) devam edebilir miyim (baştan da olur)
Tamamdır bitince size haber vereceğim. Aradığım cevap buydu. Teşekkür ederimSilme işlemini tamamla yoksa diski kullanamayacaksın.