Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum yardım eder misiniz ??

Reaksiyon skoru
1
Pubg oynarken mavi ekran hatası alıyorum. dosya bütünlüğünü doğruladım. halen sorun devam etmekte. işlemci ısınmasından kaynaklandığını düşünüyordum, termal macun yeniledim sıcaklık değerleri normal düzeyde fakat halen mavi ekran veriyor. Yardımcı olabilecek var mıdır ??

Minidump : https://disk.yandex.com.tr/d/RRJZCjLayeuLeA

Sürücü güncellemesi yap düzelmez ise 16 gb flash bellek bios ta onu ilk sıraya ekle daha sonra usb markası ne ise ona çift tıkla bios 'tan boot sekmesinden windows kurulum ekranı geldikten sonra kişisel bilgisayarımı onar ' a tıklayacaksın sonra sorun gider bölümüne tıklayıp komut istemini açacaksın daha sonra deepsekk ten veya chat gpt yardımı ile hangi hata kodunu alıyorsan mesaj da hangi sorunları yaşadığını ve mavi ekran hata kodunu da verip bana onarım kodunu ver diyeceksin örn kod bootmgr, bootdir , cfkdsk vb. Kod verecek onları sırasıyla yazıp her kod'dan sonra enter'e basacaksın daha sonra tüm kodları aynı şekilde yaptıktan sonra wpeutil reboot yeniden başlatma kodunu da aynı şekilde bios'taki komut istemine yazıp yeniden başlatacaksın sorunun çözülecek çözülmezse hala aynı hatayı alırsan servise danış

Geri