Mavi ekran hatası win 10

Emre050

80+
Reaksiyon skoru
1
Bilgisayarımda hiçbir problem yokken birden sürekli mavi ekran hatası almaya başladım 'irql not less or equal' ve 'page fault in nonpaged area' merhaba hatalarını verdi ayrıca 'wdf01000.sys win32kfull.sys' hatalarında verdi sürekli farklı hatalar alıyorum. Ek olarak lol oynarken oyun donuyor oyun kapanıyor ve yeniden bağlan ekranı geliyor tekrar girince 2 3 dakika sonra yine atıyor. Windows 10 kullanıyorum sorunun çözümünü bulabilir misiniz

Bilgisayarımda hiçbir problem yokken birden sürekli mavi ekran hatası almaya başladım 'irql not less or equal' ve 'page fault in nonpaged area' merhaba hatalarını verdi ayrıca 'wdf01000.sys win32kfull.sys' hatalarında verdi sürekli farklı hatalar alıyorum. Ek olarak lol oynarken oyun donuyor oyun kapanıyor ve yeniden bağlan ekranı geliyor tekrar girince 2 3 dakika sonra yine atıyor. Windows 10 kullanıyorum sorunun çözümünü bulabilir misiniz
Minidump paylaşın. @Vesemir

Mindimup paylaşın
Post automatically merged:

@Vesemir

system thread exception not handled ve kernel security check failure bu hatalarıda aldım

@Vesemir buyrun dosyalar

Son düzenleme:
dosya ekleden ekliyorum sadece resim ekleyebilirsin gibi bi hata alıyorum nerden eklemeliyim @Vesemir

rar yapıp siteye yükledim @Vesemir
Ramlerinizi MemTest86 ile test edip SYS onarımı yapın. Windows güncellemeniz var ise yapın ve BIOS güncelleyin.

Geri