Mr.Efe 80+ Bronze Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1,138 Dahası Reaksiyon skoru 699 Konum Gayseri İsim Efe Özpolat Instagram ozpolat_efe Discord ozpolat_efe#6063 2 Haziran 2020 #1 Ekran kartım geforce gt220 (çöp) ets 2 oynarken mavi ekran yiyorum içime kurt düştü işlemci ile mi diye
Ekran kartım geforce gt220 (çöp) ets 2 oynarken mavi ekran yiyorum içime kurt düştü işlemci ile mi diye
ErselMert 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1,067 Dahası Reaksiyon skoru 530 İsim Ersel Mert Instagram @erselmert Twitter erselmert 2 Haziran 2020 #2 Mr.E yazmış: Ekran kartım geforce gt220 (çöp) ets 2 oynarken mavi ekran yiyorum içime kurt düştü işlemci ile mi diye Devamı için tıklayın... mavi ekranda ne hatası veriyor sağ altta yazar paylaşırmısınız
Mr.E yazmış: Ekran kartım geforce gt220 (çöp) ets 2 oynarken mavi ekran yiyorum içime kurt düştü işlemci ile mi diye Devamı için tıklayın... mavi ekranda ne hatası veriyor sağ altta yazar paylaşırmısınız
Mr.Efe 80+ Bronze Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1,138 Dahası Reaksiyon skoru 699 Konum Gayseri İsim Efe Özpolat Instagram ozpolat_efe Discord ozpolat_efe#6063 2 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ErselMert yazmış: mavi ekranda ne hatası veriyor sağ altta yazar paylaşırmısınız Devamı için tıklayın... bir daha yersem atarım hocam
ErselMert yazmış: mavi ekranda ne hatası veriyor sağ altta yazar paylaşırmısınız Devamı için tıklayın... bir daha yersem atarım hocam