KasapBey
80+ Silver
Dahası
2 haftadır günde 1-2 kez mavi ekran almaya başladım sebebi nedir. öncelerde yoktu yeni başladı.
minidump linki
minidump linki
Siz XBox kullanıyormusunuz veya BattleEye?Uygulamayı ve sürücüleri bulamadım nasıl silicem.
PUBG: Battlegrounds , Arma 3 , Destiny 2 ve DayZ oyunlarından biri veya birçoğunu oynuyormusunuz? "Microsoft Tunnel Interface Driver" sorunu içinde VPN açıksa kapatın.xbox gamebar kullanıyorum. fazla şekilde. kayıt falan alıyorum. battleye ne bilmiyorum.
O oyunları oynamıyorum. VPN discord için fln kullanıyorum ama kapalı hep.PUBG: Battlegrounds , Arma 3 , Destiny 2 ve DayZ oyunlarından biri veya birçoğunu oynuyormusunuz? "Microsoft Tunnel Interface Driver" sorunu içinde VPN açıksa kapatın.
Tunnel sorunu VPN'den dolayı olduğunu söylüyor Google. Discord'ta ikenmi mavi ekran veriyordu? Hangi oyunları oynuyorsunuz?O oyunları oynamıyorum. VPN discord için fln kullanıyorum ama kapalı hep.
Hangi oyunları oynuyorsunuz?googlede denk geldim.
Bunlar kısaltma ise uzun halini yazarmısınız BattleEye var çünkü bilgisayarınızda olmasa .sys olarak dosyası gözükmezdi.pes ets2 mc assetto corsa hl2 var
Pes 2025Bunlar kısaltma ise uzun halini yazarmısınız BattleEye var çünkü bilgisayarınızda olmasa .sys olarak dosyası gözükmezdi.