Mavi ekran sonrası pc açılmıyor

UurSchapy

80+
Reaksiyon skoru
1
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Direk olaya geçiyorum. Pc de valorant oynuyordum rüzgar kapıya sert esince kasaya vurdu ve pc orda kapandı. Geri açtığımda iki türlü mavi ekran hatası aldım bilgisayarı nihayetinde açamayınca söküp ramleri ve bios pilini çıkarıp geri taktım. Şimdi bilgisayarı açmayı denediğimde monitöre görüntü gelmiyor. Aldığım mavi ekran hatalarını eklere koyuyorum. (Birini çekememişim diğer aldığım mavi ekran hatası system service exception hatasıydı)*

Ekler

• IMG-20210719-WA0008.jpeg
    IMG-20210719-WA0008.jpeg
    1.3 MB · Hit: 38
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Direk olaya geçiyorum. Pc de valorant oynuyordum rüzgar kapıya sert esince kasaya vurdu ve pc orda kapandı. Geri açtığımda iki türlü mavi ekran hatası aldım bilgisayarı nihayetinde açamayınca söküp ramleri ve bios pilini çıkarıp geri taktım. Şimdi bilgisayarı açmayı denediğimde monitöre görüntü gelmiyor. Aldığım mavi ekran hatalarını eklere koyuyorum. (Birini çekememişim diğer aldığım mavi ekran hatası system service exception hatasıydı)*
Bir şekilde minidump dosyasını paylaşmanız lazım.

Bilgisayarı açmaya çalıştığınızda diskler tepki veriyor mu?

Mümkünse başka bir disk ile deneyin. Çarpma sonrası kasa yıkıldıysa bazı parçalar ağır hasar almış olabilir.

Yanıtlamadığım için özür dilerim. Sorunu çözdüm ramlerin biri nedense çalışmıyordu single takıp denemiştim aradan bi yarım saat geçtikten sonra sorunsuz çalıştı. Kasamın yerini de mecburen değiştim konu kapanabilir teşekkür ederim yine de yanıtınız için. Umarım başka sorun yoktur şuanlık bir problem yok.

Geri